|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 3Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: Cross Siemona 15.01.2012 | |||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Wystartował Kuba i ja. Przybiegłem za Kubą i Adamem Jagiełłą na 10 miejscu. Ogólnie to nie czuję się, żebym się dobrze spisał. Czołówka była mocna, było kilku facetów, którzy po prostu mi uciekli i tyle ich widziałem. Z wyników nie widać ile miał pierwszy, ale pewnie 2 minuty lepiej. Na trasie świeży śnieg i mokry asfalt. Początek trochę wąski, ale potem bezpiecznie. Same zawody były raczej słabo zorganizowane. Na przykład bieg na 3km wystartował na 10 minut przed planowanym startem biegu na 5km. Meta krótszej konkurencji była tam gdzie start dłuższej... Na plus było to, że oprócz tego chyba nie było większych opóźnień w startach konkurencji. Adam też miał ciekawy dzień, bo wystartował 2 razy. Za drugim razem 30 sekund wolniej niż za pierwszym. Najpierw razem z kategorią 77-94 oraz 53-62 zamiast swojej 76-63, którą organizatorzy puścili zaraz po nas. |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | Cross Siemona 15.01.2012 | |||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Dzień po Festiwalu Spełnionych Marzeń w Mysłowicach jest okazja do biegania w Siemianowicach. 5km cross(albo 3km dla NW). Są też biegi dla dzieci - roczniki 2004 i starszych. Jest też klasyfikacja drużynowa, a do niej wliczają się wyniki członków drużyny z dowolnej kategorii(czyli także dzieci). Ja się wybieram, będę miał wolne miejsca w aucie. Na koniec najważniejsze - po biegu herbata. Będą odważni na tak krótki dystans? Regulamin tutaj. |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |