|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: I TransJura 2011 | |||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Jutro jest piątek i to normalny tzn roboczy i to od rana samego do wieczora![]() A jak ci wyszło VO2max ? Piter Namaste podbił o 2 do góry, przy krótszym dystansie. A ja jutro ..aż się boję. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
ja się zajeżdżam jutro rano - zobaczymy co dała nam ta wysokość Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Jo jada, ino nie wiem po co ? Jak po powrocie do roboty dostałem zestawienie to...... o treningach zapomnij Aaaa przy okazji, Kóla mógłbyś za mnie w piątek zrobić badania wydolnościowe bo, wiesz ja się q-wa przecież nie rozerwę ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 08-06-2011 20:01 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | I TransJura 2011 | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
kto wreszcie jedzie na ten bieg - trasa już dokładnie wymierzona 161km. Jakieś zaplecze logistyczne można by wtedy zacząć obmyślać . http://www.transjura.pl/lista.htm -pewnie jeszcze można się zapisywać ps oczywiście ja jadę Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez mirasvitas dnia 08-06-2011 19:57 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |