|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: Biegowa Korona Himalajów | |||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
|
Cieszę się, że mogłem Was wszystkich spotkać. Impreza rzeczywiście bardzo fajna i ludzi było więcej, niż się spodziewałem. Kóla nie dosyć, że wykręcił świetny czas, to jeszcze na mecie nie wyglądał na zmęczonego! Gratulacje! I gratulacje dla Ani kbondowej za życiówkę! Osobiście popieram gorąco pomysł z maratonem we Wrocku. Ja mam tez swój mały sukcesik, bo, podobnie jak Miras nie wiedziałem, na czym stoję, a udało się zaliczyć cały maraton. I pewnie złamałbym nawet czwórkę, gdyby na 3 km przed metą końcowa część układu pokarmowego nie zaprzątała całej mojej uwagi Ale i tak było nieźle, zająłem w końcu trzecie, zaszczytne miejsce wśród doliniarzy i sympatyków Do zobaczenia na następnej edycji, w lutym. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
No Rafał - pięknie to wszystko ująłeś .Pozwoliłem sobie być na tyle bezczelny że twoja relacja jest już dostępna na naszej stronie w dziale RELACJE - oczywiście - ku potomności ![]() Wyniki doliniarzy, przyjaciół i sympatyków: 6 KULIŃSKI Tomasz AZS AWF Katowice 1975 42195 03:18:32.21 13 SZPAK Damian - 1961 42195 03:46:55.54 18 KRAJEWSKI Sławomir doliniarze.com 1956 42195 04:01:11.63 22 GŁOWKA Rafał doliniarze.com 1976 42195 04:03:56.64 23 JARZĘBOWICZ Adam doliniarze.com 1975 42195 04:07:12.23 24 KRÓL Iwona doliniarze.com 1979 42195 04:07:12.27 32 WAŚKIEWICZ Zbigniew AZS AWF Katowice 1970 42195 04:56:04.26 37 JAŚKOWIEC Sylwia AZS AWF Katowice 1986 33757 02:41:57.09 38 WITAS Miras AZS AWF Katowice 1966 33757 03:13:25.23 44 ŚLĘZAK Andrzej doliniarze.com 1968 25319 02:14:36.59 49 BLUNE Łukasz doliniarze.com 1974 25319 02:52:12.00 ![]() 54 JUREK Andrzej doliniarze.com 1975 21100 01:59:00.21 59 WOŚ ANNA doliniarze.com 1986 21100 02:09:48.00 60 WOŚ Krzysztof doliniarze.com 1981 21100 02:09:48.00 65 SOBOTA Grzegorz AZS AWF Katowice 1978 16881 01:19:31.23 78 PĘCZAK Marek doliniarze.com 1977 8443 00:52:06.29 62 POMYKAŁA Urszula TSS 64 21100 02:26:20.17 chyba nikogo nie pominąłem, jakby coś to proszę krzyczeć. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 30-01-2011 16:09 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Piękna relacja, dołączmy ją na stronę startową.! A tak poza tym żona mi powariowała i chce biec Wrocław Maraton...może jej trampki schowam:) | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Super relacja Rafał .Może prześlesz ją na stronkę a tak poza tym to mimo tego ,że nie biegliśmy razem i nie było czasu porozmawiać to ucieszył mnie twój widok na trasie biegowej . Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
to taka moja relacja na szybko i na gorąco http://www.wiadomosci24.pl/artykul/maraton_lhotse_relacja_mocno_subiektywna_179706.html |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Zbigniew Waskiewicz Użytkownik
|
|
|||||||||||
Drodzy Biegacze!!! Dziękuję Wam wszystkim za tak liczne przybycie i taką wspaniałą formę biegową!!! Nie sądziłem, że padną tak dobre rezultaty i tak wiele osób zrobi coś po raz pierwszy. Myślę, że idea tej imprezy jest niezwykła. Mnie więcej od 3 okrążenia moje kolano mówiło:" do d...." . A ja mu na to a Jerzy to co miał powiedzieć...??? Myślę, że to piękne słońce, które nam towarzyszyło oznacza, że nasi "Lhotse Heroes" wyjrzeli zza chmurki i rzekli, tylu wariatów chce coś, coś tam zrobić... Dawaj Jerzy to słońce na Muchowiec . Było pięknie, wesoło, choć może chwilami filozoficznie.. Nie wiem, jak inni, ale mnie chwile zadumy łapały. Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim. P.S. Zwłaszcza moim wszystkim współpracownikom... . |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Razem z Ivką jesteśmy bardzo zadowoleni z zaliczenia królewskiego dystansu bo przygotowanie mielismy mizerne.Dzięki za towarzystwo szczególnie Glowrafowi a Ani gratulujemy życiówki i to w takich warunkach! Cała reszta to stare lisy i każdy zrobił swoje jednak trzeba przyznać że Kóla wykręcił świetny czas! Co do imprezy to rewelacja! Szacun dla orgów gdzie biegacz wydaje symboliczną dychę za taki maraton! Ja mogę się przyznać że smakołyków zjadłem za ponad dychę ale to " wina " orgów bo stolik był co 4.193m!!! Ogólnie wchodzę w tą Koronę! i zaliczam ile się da. podsumowanie: W czasie 4g.7min. i 12 sek.wypiłem 5 herbat,zjadłem 12 delicji,6 precelków z cukrem i 4 herbatniki oraz 4 wafelki a na koniec popchałem to bigosem! Zimą mam apetyt nawet na maratonie!Coś czuję że wraz ze wzrostem temperatury będzie się robiło ciaśniej na trasie. ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Impreza biegowa w pełni udana a nie ukrywam myślałem ,że będzie znacznie mniej biegaczy . No i zawodników którzy przebiegli cały maraton było bardzo dużo . Super jak nie zostaje na końcu sam Ja myślałem ,że jestem troszkę w gorszej formie a tu proszę pyknął ładny czas ( jak dla mnie ) i to bez jakiegoś nacisku ale tak jak napisał Miras jest jeszcze kupe do zrobienia a szczególnie na siłowni , długie wybiegania i hałda . A więc drodzy koledzy bierzemy się do uczciwego treningu i widzimy się na następnej edycji. Miras miał prawie prostą kreskę a ja już troszkę mniej ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x314px) kliknij w obrazek hehehe fajne te kreski (chwalę się bo mi Miras pokazał jak używać garmina ) Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 29-01-2011 19:27 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
No po prostu bajka! Takie maratony to ja istotnie mogę biegać co miesiąc świetna atmosfera, pyszne ciasteczka, które motywowały mnie do kręcenia kolejnych kółek. No i po dłuuuuugiej przerwie mogłem Was zobaczyć i pobiegać sobie.Jak wróciłem do domu, to poczułem, że trochę jednak mnie wypizgało, ale gorąca kąpiel w wannie postawiła mnie na nogi ![]() a prywatnie, cieszę się że udało mi się ukończyć bez kontuzji miesiące ćwiczeń niekoniecznie biegowych, do tego bieganie w butach nominalnie przeznaczonych do ochrony przed jeżowcami podczas brodzenia w morzu, no i zmiana nastawienia, czyli żadnej presji na wynik zrobiły swoje i coraz bardziej mnie kusi zrobić w tym roku całą Koronę |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Ja już tez w domciu. Impreza pierwsza klasa, nie tylko dlatego zw na dolinie. Fajna, kameralna, dobrze zorganizowana, świetny pomysł z losowaniem Jednym słowem : pięknie było.A prywatnie ? Dzisiejszy bieg to mój test pt. "Na czym stoję ?" Po przerwie związanej z kłopotami zdrowotnymi musiałem się sprawdzić, założenie proste przebiec założonym tempem jak najdłuższy dystans - efekt ? Starczyło sił na 7,5 okrążenia, czyli nie jest źle, ale mogło by być lepiej. jest nad czym pracować. Jest motywacja ! Czas rozpocząć orkę ! Kolejny test 26 luty. dziękuję za miłe spotkanie, za świetną zabawę i gratuluję przede wszystkim Kóli za wynik chyba 3,15 ! Ivce, Yazombowi, Glofrafowi, Sławkowi za wytrwałość na całym dystansie Gdybym się nie zatrzymywał na herbatkę, linia byłaby "prawie" prosta ![]() Oczywiście zapomniałem wyłączyć stopera na mecie ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 29-01-2011 17:44 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Hello:) My juz z Anią w domku. Piękny bieg, piękna pogoda, wspaniała impreza wspaniali ludzie:) Miras, Ivka, Yarzomb, Andrzej i reszta ekipy pognała do przodu....a my z Anią próbowalismy skubnąć Ani życiówkę na półmaratonie i się udało:):) Jest 2:09:48:) Pozdrawiamy i gratulujemy tym co machnęli maratona:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Trasa: BKM: "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
http://www.youtube.com/watch?v=-HGkRfeNwuc&feature=related Znalazłem film o Wandzie Rutkiewicz. Chwała Jej! ![]() ![]() ![]() 31/12/2011 - 3647 km 28/04/2012 - 1614 km |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
Co prawda miałem sobie dać w tym sezonie spokój z maratonami i innymi im podobnymi, ale w końcu u siebie, tak blisko od domu, to wstyd by był nie pobiec. Poza tym brakuje mi długiego wybiegania, Bogu dzięki limit to 6 godzin, więc powinienem się zmieścić![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | Biegowa Korona Himalajów | |||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Zakładam osobny temat bo mam zamiar wracać do niego przez cały rok. Już w sobotę rozpoczyna się BKH! Razem z Ivką ( właściwie Ivka! ) postanowiliśmy się przygotować do pokonania pierwszego maratonu w sezonie i w związku z czym zdążyliśmy dzisiaj na Nic-a na którym przebiegliśmy 19km a co za tym idzie jestem już dziś zmęczony,obolały i mi się nie chce,jednak niedawno oglądałem dokument o J.Kukuczce który daje mi niezłego kopa -przynajmniej tego " psychicznego "! ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |