|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: Everst Marathon | |||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Ku pamięci: 15 grudzień 2011r - Jeszcze nigdy tak wielu moich przyjaciół, znajomych i rodziny nie spotkało się w jednym miejscu Bohaterowie filmu After party -Piter, Darek, Jo, Bolek, Paulina i Adrian Ni i oni- bez których to by się nie wydarzyło: Tamara Styś, Darek Załuski, Alina Markiewicz: "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 17-12-2011 18:05 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Oj dzieje się dzieje , w dzisiejszym Teleekspresie fajna relacja z premiery filmu. A w lokalnych mediach jakoś nie zauważyłem![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Właściwie powinno się to znaleźć w dziale "Coś do poczytania" no ale to dotyczy tego co się działo w Himalajach. Relacja pisana na żywo przez dzieciaki. Warto poczytać. http://www.fundacjaulica.pl/index.php?id=all-2011himalaje7 "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
na razie nic nie da się zaplanować, jak zapewne zauważyłeś film nie jest jeszcze dokończony, a wersji roboczej nie można rozpowszechniać bez zgody właściciela praw autorskich. I jeszcze coś. Prawa do emisji filmu zostały zakupione przez Canal+, co wiąże się zapewne z kolejnymi ograniczeniami. Ale jestem w kontakcie z właściwa osobą i mam obiecane że w połowie stycznia film dotrze do mnie, oczywiście do domowego użytku. W tym tez terminie powinien się już skrystalizować plan emisji filmu w szkołach - bo takie założenie ma Fundacja Ulica. Myślę że dopiero wtedy będzie można rozmawiać o szczegółach. Oczywiście Twoją propozycję przekażę prezesowi Fundacji. Z prelekcjami też jest problem, bo Kula i ja mamy taki problem że pracujemy a po popołudniu to mało która szkoła jest zainteresowana organizowaniem czegokolwiek. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~piogol Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Miras, Kula ! Dajcie namiary na kogoś z kim mógłbym obgadać przekazanie filmu na DVD do szkół. Z racji moich działań dla stow. Przystanek mam kontakty na dyrektorów szkół w Rudzie Śl., Zabrzu, Chorzowie i Świętochłowicac. Może nawet w grę wchodziłaby opcja prezentacji wersji kinowej - jest u nas takie stowarzyszenie, które opiekuje się małym kinem. Może ktoś z Was mógłby zrobić też prelekcję - myślę, że tu pomysłów może być jeszcze więcej. Dobry termin ferie zimowe - a zimę mamy jak na razie jak wcale. Czasu na organizację jest niewiele. PS. Właściwie na treningu nie wiało, tyko Zd@wek się spóźnił (ostatni raz). |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
Szkoda,że nie mogłem być z wami na premierze,ale potwierdzacie moje przypuszczenia,iż było wszystko,oprócz nudy.Cieszę się z wami![]() ![]() A ty Kula nie rób się księdzem,bo wiadomo,że od czasu do czasu trzeba,a i laury też wam sie należą. ![]() ![]() Pomyślnych wiatrów na jutrzejszym treningu ![]() ![]() ![]() Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Fajnie było , oprócz mojej licznej rodzinki i przyjaciół pojawili się również moi instruktorzy wspinania co było dla mnie zaskoczeniem . .... ale ja powiem jedno: trzeba przestać dupcyć i zabrać się do roboty (tej z dzieciakami na własnym placu włącznie ) , a poza tym jutro trening i trzeba go wykonać szczerze i odpowiednio a nie spoczywać na laurach .... każdy ma swój Everest , byle była motywacja i chęci Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Szczerze mówiac miałem nadzieję na więcej gór, widoków i wspinaczki, no ale... to był film o dzieciakach i czapki z głów przed nimi i przed producentami tego materiału. Oglądałem ten film i emocje znów zagrały, na widok niektórych scen przechodziły mnie ciarki. Zobaczyć siebie na wielkim ekranie - bezcenne ![]() Dziękuję ze przybyliscie tak licznie, miło była Was spotkać i przepraszam że nie miałem czasu aby z wszystkimi pogadać, ale sytuacja była wyjątkowa. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Wczorajsza premiera bardzo udana, oglądało się z zaciekawieniem,poruszeniem emocji a i humoru nie brakowało. No i się oczywiście rozmarzyłam na widok dalekich Himalajów. Fajnie było zobaczyć naszych kolegów na tej wyprawie. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Potwierdzam rezerwację wejściówek na premierowy seans filmu "Z hałdy w Himalaje" dla następujących osób: 1.Ela 2.Andrew 3.Sławek 4.Piogol +2 5.Ivka 6. Kóla ( zamówiona pula) Dla tych osób bilety czekają. Niestety nie mam już możliwości domówienia wejściówek. Osoby które jednak zdecydują się w ostatnie chwili mogą spróbować zdobyć wejściówki poprzez Fundację Ulica" Trzeba wysłać maila na adres:kino@fundacjaulica.pl - podając imię i nazwisko, w tytule wpisując "Bilety do kina 15.12.2011" i liczyć że sie załapie. Do zobaczenia w czwartek ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 12-12-2011 09:52 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~piogol Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Dzięki, Miras. :k | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Załatwione![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~piogol Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Miras ! Czy mogę liczyć na 3 wejściówki: dla mnie, mojej córki i jej chłopaka ? Bardzo nam zależy. Jeśli tylko możesz. Potwierdź mi na maila: p.golicz@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Piotrek PS. Dzisiaj w Dolinie było super. Pogoda wymarzona. Było nas 5, a w porywach 6, pardon 7, bo jeszcze pies Kuli. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Mówisz -masz![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
| Miras, zapisz mnie na wejściówkę! Pliiiiiiz | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
kula napisał/a: Dla ostatniego zdania z zaproszenia - MUSZĘ TAM BYĆ Wiedziałem że właśnie to cię skusi ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 09-12-2011 08:53 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja muszę mieć tę wejściówkę, bardzo proszę ! Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
Miras trzymaj miejsce - chetnie to zobaczę. Kula w takiej sytuacji brać samochód?![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Dla ostatniego zdania z zaproszenia - MUSZĘ TAM BYĆ Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Osoby chętne do obejrzenia premiery filmu proszę o informację do niedzieli wieczora. Wprawdzie wejściówki są darmowe ale należy je wcześniej zarezerwować aby mieć pewne miejsce. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |