|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: Everst Marathon | |||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
|
Już jutro na dolinie o 10.00 mały finał Everest Matahonu ![]() a może o 9:00? bo jeszcze na ślub nie zdążę... -- "Powodem dla którego biegamy, wcale nie jest chęć pokonania innych, ale potrzeba bycia z innymi" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Trzy tygodnie bez kompa jakoś minęły, teraz siadam i staram się coś zrobić a tu same problemy, jakieś limity, transfery, loginy, hasła, zapchane skrzynki, spamy, bzdury, blokady, błędy, wirusy..... no nie, normalnie chce się rzygać - ja chcę do Nepalu, w góryyyy Ale skoro już tu jestem to chciałem bardzo podziękować całej ekipie za suuuper atmosferę podczas wyjazdu, i za to że wytrzymaliście ze mną tyle czasu - dzięki wszystkim razem i każdemu z osobna nJestem wdzięczny i całej ekipie Islandowsko- maratońskiej jak i ekipie "Ulicy". A szczególna laurka należy się Kóli , za to że jest jaki jest ![]() Zapewne jak oswoję się trochę z tymi elektronicznymi gadżetami to skreślę jakąś relację z tej wspaniałej imprezy, a puki co to napawam się możliwością oddychania pełną piersią aż do zawrotu głowy. Już jutro na dolinie o 10.00 mały finał Everest Matahonu ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
na profilu Fundacji Ulica na facebook'u są bardzo fajne sylwetki naszych Yeti z Doliny![]() http://www.facebook.com/notes/fundacja-ulica/polscy-maratończycy-to-oni-stali-się-bahaterami-naszych-młodych-zdobywców/158456297554749 Edytowane przez glowraf dnia 02-06-2011 09:04 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Wczoraj w aktualnościach zobaczyłam powracających szczególnie dobrze widać było Celine. Fajnie że jesteście cali i zdrowi. Trzeba by się umówić jak najszybciej ! na opowiadanie o przygodach i o tym co tam przeżyliście. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
już na miejscu Doliniarze są wszędzie ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x600px) kliknij w obrazek i nowi doliniarze ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x600px) kliknij w obrazek KURDE SCHUDŁEM JAK DIABLI I TERAZ MYSLĘ JUŻ NIE TYLKO O BIEGANIU ![]() NA RAZIE SZCZERZE DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY ZAGLĄDALI DO TEGO TEMATU .KIBICOWALI NAM W TEJ WYPRAWIE , ODCZUWAŁEM WASZĄ OBECNOŚĆ POZDR I DO ZOBACZYSKA PODCZAS OPOWIADAŃ . KÓLA Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 01-06-2011 21:22 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Jesteście -nie znam takich słów.Czekam na zdjęcia i relacje. Brawo, brawo, gratulacje:) Kto rano wstaje, ten jest bardzo niewyspany |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Zołza melduje, że z małym godzinnym opóźnieniem czyli ok. godz. 14.30 na lotnisku Pyrzowice ( o mały włos a byłby Kraków z powodu burzy ) wylądowali słynni na cały już świat himalaiści i maratończycy, nie będę pisała kto, bo przecież wiecie kto! Resztę napiszą już nasze gwiazdy same. Moja rola skończona. Pa "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Aleksandra Użytkownik
|
|
|||||||||||
Ogromne GRATULACJE!!!!!![]() ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać Waszych relacji i zdjęć!! ![]() "A jednak duch człowieka potrafi wziąć w nawias prawa psychologii i dokonać niemożliwego." |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Świry świry same świry....mistrzostwo Świata. Rezerwujemy knajpkę i z wszystkiego się wyspowiadacie....nie ma taryfy ulgowej:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Bravo dla wszystkich polskich reprezentantów!!! no i jak się w wynikach odcisnęli! Kobiece i męskie podium! ![]() Czekamy na foty i wyniki: http://www.everestmarathon.com/home ale przedewszystkim na Wasze prywatne opowiastki! Edytowane przez Yazomb dnia 30-05-2011 09:46 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
Jesteście wariaci!!!! Niesamowici wariaci!!! Wieeeeelkie gratki, bo dokonaliście niesamowitej rzeczy! tak jak Sławek napisał, przeszliście do historii!![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
Mega niesamowity wyczyn!!!! Musialo być piekielnie trudno. Z niecierpliwością czekamy na Wasz powrót i relacje...Taki sukces to koniecznie trzeba będzie uczcić na dolinie![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
Wspaniale!!! Wielkie gratulacje! Ukończyć taaaaki bieg! Przeszliście właśnie do historii![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
|
Jesteście wielcy jak Everest. I jeszcze: "świry, świry, same świry"! (chociaż to nie moja kwestia) -- "Powodem dla którego biegamy, wcale nie jest chęć pokonania innych, ale potrzeba bycia z innymi" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
Wielkie GRATULACJE![]() ![]() Jesteście niesamowici![]() ![]() To musiał być niezły odjazd ![]() ![]() Już nie mogę doczekać się relacji ![]() ![]() ![]() Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~tedy Użytkownik
|
|
|||||||||||
Gratulacje ! czad![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Udało im się! Dobiegli do mety najtrudniejszego maratonu na świecie! Sylwia Jaśkowiec 1 miejsce w kat. nie nepalka, Kóla z czasem 6.18.48 3 miejsce n/nepalczyk. Wojtek Kukuczka kilka sekund przed Mirasem a Miras w czasie 7.32.56! Gratulacje! Wiedziałam, że im się uda! Zołza "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
żeby wam pitole nie odmarzły, wróćcie jako mężczyźni :-) Powodzenia praca, praca, praca |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
To znaczy: "nie do opisania w jakim miejscu na lodowcu śpimy. Zaczyna wszystko zamarzać i z piciem trzeba spać. Boimy sie temperatury i zaczynamy w kurtkach (bieg chyba) puchowych (...) Do zobaczenia Kula i Miras." "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Ciekawe co to znaczy " warunki nie do opisania " Pewnie błękitne niebo i upał 30 stopniowy! Akurat dzisiaj na maratonie wspominaliśmy o " Naszych " biegowych himalaistach i pewnie mają czkawkę. |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |