|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 4Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 141 Najnowszy Użytkownik: ~edziulka42195
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Zawody |
| Autor | RE: NA SZCZYT PILSKA O PUCHAR POWERADE | |||||||||||
|
~Lila Użytkownik
|
|
|||||||||||
Temat Blachowni mi się nie otwiera![]() To zamieszczę tutaj Tytuł zdjęcia z trasy przełajowej 8 "Jak kocha to poczeka" - prawda Ivka hihihi? http://picasaweb.google.pl/111138266491532059027/Blachownia#5511812159187972674 A tu link do całego albumu http://picasaweb.google.pl/111138266491532059027/Blachownia# Ivka i Yazomb się tam odnajdziecie Buźka Edytowane przez Lila dnia 01-09-2010 12:27 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik
|
|
|||||||||||
Nie no, Yażomb szaleje!!! :k 56 minut będzie ciężko zgrzać :g Warunki mieliście normalne, czyli tradycyjnie "syfiaste". Biegi górskie mają niepowtarzalny klimat. Medale też wypasione![]() Gratulacje dla naszych Górali :k:k |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/doliniar/public_html/forum/viewthread.php on line 391 |
|
|||||||||||
To już wklejam fotki, tylko wytłumaczę się jeszcze z mojego słabego wyniku - na trasie zagadywała mnie miła blondyneczka z klubu MastersCostamKraków - pozdrawiam Cię Asiu:L![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (1280x960px) kliknij w obrazek Edytowane przez andrew dnia 29-08-2010 09:16 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/doliniar/public_html/forum/viewthread.php on line 391 |
|
|||||||||||
|
Dzisiaj na Pilsku pogoda pokazała cały możliwy asortyment jaki mogła na 8km w sierpniu.Na 10min. przed startem mocny deszcz,na starcie mżawka,na trasie słońce a na hali Niziowej mgła i wiatr,na szczycie silny i zimny wiatr,mgła i deszcz.ogólnie do biegania pogoda świetna.Gorzej mieli uczestnicy mistrzostw świta którzy startowali po Nas kategoriami bo biegli podczas obfitych opadów w silnym,zimnym wietrze.Zmieniona trasa czyli obcięcie 1km oraz poprowadzenie jej nową drogą uważam za dobry pomysł bo na praktycznie całej trasie nadal można się bez problemu wyprzedzac a wielkim plusem jest wywalenie dużego odcinka po asfalcie! Lecho stwierdził że ta trasa jest trudniejsza od poprzedniej i chyba ma rację.Dla mnie bieg był udany,mimo że zapłaciłem wyżej za zbyt szybki początek to czas poniżej 57 min.bardzo mnie cieszy.W ogólnej byłem 32 a w kat.5 jednak nie wiem jak będą wyglądały końcowe wyniki bo startujących w MŚ mają wkomponowac w nasze rezultaty!:?:g Andrew na dobre połknął bakcyla biegania po górach bo wbiegł na spokojnie na górę z uśmiechem na ustach tak więc zna trasę to w przyszłym roku może odrywa coś z uzyskanego czasu.Towarzysząca Nam Ela wyszła wcześniej na trasę z aparatem Andrewowym i cyknęła kilka fajnych fotek to pewnie Andrew coś wklei.W organizacji biegu i MŚ zdziwił mnie depozyt bo 700 worów tworzących górę to niezbyt rewolucyjne rozwiązanie dlatego mam na pamiątkę po biegu nowe rysy na telefonie!:[[ Ogólnie impreza dobrze przygotowana jednak pogoda sprawiła że duża częśc przemoczonych biegaczy w pośpiechu zjadało posiłki i uciekało do domu. Jutro znowu w deszczu i błocie tym razem w Blachowni! Wiem,wiem,już nie psioczę!:L |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
|
Yarzomb napisał: .....chcę zrobić mój najlepszy czas na tej trasie czyli zejść poniżej 1.06.55!:c Ivka napisała: ........wykręcił życiówkę na tej trasie z czasem 56minut z sekundami To co ja mam napisać:bz Gratki Yarzombie, wyrosłeś nam na czołowego górskiego wyjadacza, tylko ten oddech Sh+ na plecach ![]() "Nie choć tam gdzie szlaki utarte, idź tam gdzie ścieżek i śladów brak" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
Są już najnowsze wieści ze szczytu Pilska: Yazombek jest zadowolony (głównie z siebie;P:r), ponieważ wykręcił życiówę na tej trasie z czasem 56minut z sekundami:!![]() Andrew biegł spokojnie rozpoznawczo i bardzo mu się podobało, także pewnie za rok tam powalczyB) Jedynie pogoda ich nie rozpieszczała, lało i leje nadal, także uciekają stamtąd i pewnie potem coś skrobną i się sami pochwalą:) Edytowane przez Ivka dnia 28-08-2010 14:13 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
KS Diament zawsze przyjmuje wpłaty :r:rUps ! sorki Kula, już nic nie gadam ![]() "Nie choć tam gdzie szlaki utarte, idź tam gdzie ścieżek i śladów brak" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
| To już wiem że jadę (chrzanić tą robotę - nie zając:)), czyli będę ja, Ela, Yazomb, Ivka też? chyba będą zapisy/wpłaty w dniu zawodów??? | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
Ja czekam na inny prawdziwie męski pojedynek tytanów w biegu 24h B) Kula Vs Adam J. To będzie zwarcie plusa z minusem, ognia z wodą, bata z gołą dupą i Bóg wie, czym tam jeszcze! :c:c Już dziś stawiam na Kulę B) Choć wiadomo, że Adam też jest świetnym biegaczem. Obydwoje mają wielki szacun i klasową markę :k:k:k Będzie się działo! Na kogo stawiacie? Jak Yażomb zrobi życiówe na Pilsku, stawiam mu dupnego browara ![]() Edytowane przez Pawel II Yazomb dnia 26-08-2010 22:51 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||
Nie tylko zapowiedź się podoba ale i postawa Yarzombów![]() Wzajemny szacun to coś czego brakuje w życiu codziennym a co dopiero w czasie rywalizacji na tak wysokim poziomie ![]() Yarzomb - to do starego,;) powodzeniana Pilsku ![]() Yarzomb -młody, tobie też ale innego ![]() Ja jedyny swój bieg na Pilsko wspominam jako najgorszy wystep w swojej karierze biegowej , chociaż nie brakuje miłych wspomnień z przed i po biegu- głównie zresztą dzięki Yarzombom, SławkowiK i Sh+, ta kapiel w lodowatym potoku...to było coś czego się nie zapomina![]() "Nie choć tam gdzie szlaki utarte, idź tam gdzie ścieżek i śladów brak" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
:d zapowiedź jakby mieli iść na noże . podoba mi się ![]() na trening wyjdę dziś bo jutro może mi się nie chcieć |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
|
.....chcę zrobić mój najlepszy czas na tej trasie czyli zejść poniżej 1.06.55!:c Yarzomb, sorki, zamiast nacisnąć CYTUJ kliknałem EDYTUJ i wykasowałem cześc Twojego postu. Przepraszam miras Edytowane przez mirasvitas dnia 28-08-2010 14:55 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik MySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone awayMySQL server has gone away
|
|||||||||||
Jestem zaskoczony tym opisem To wygląda jak zapowiedź walki Tysona z Gołotą! Dzięki Dzięki Dzięki!!:P:kNiestety z przyczyn finansowych do walki nie dojdzie Na asfalcie nie dałbym Braciakowi szans Zresztą po drogach Yażomb biega na luzie. Ale w górach szanse na zwycięstwo dawałbym 50/50. Nie powiem, byłoby ciekawie i rywalizacja na maxa![]() ![]() Edytowane przez Pawel II Yazomb dnia 26-08-2010 13:37 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | NA SZCZYT PILSKA O PUCHAR POWERADE | |||||||||||
|
|
|||||||||||
|
TERMIN I MIEJSCE: 28-08-2010 r. (sobota) godz. 10:00 start r11; obok hotelu PILSKO meta r11; szczyt PILSKA http://www.biegnapilsko.pl/regulamin.html To już X edycja tego biegu, w dodatku nie mam pewności czy będę z uwagi na możliwy wyjazd z pracy, ale .... Zapowiada się prawdziwa Biegowa Gala w Doliniarskim półświatku;) Rywalizacje między innymi podejmą czołowi biegacze naszej grupy: Z jednej strony rękawice podniesie znany i uznany w lekkoatletycznym świecie biegów górskich zawodnik, ulubieniec mediów:d, obiekt westchnień kobiet:d, ceniący pogodę ducha i sportową rywalizację oraz zasady fair play nie mniej niż sam wynik:d, stary wyjadacz górskich ścieżek, ultramaratończyk niejaki Adam Jarzębowicz znany nie tylko w doliniarskich kręgach pod ksywką Yazomb. W drugim narożniku młody, ambitny ultramaratończyk, czołowy uczestnik licznych meetingów w kraju i za granicą, Czarny Koń:d, definicja pojęcia sportowej rywalizacji i zaciętości, esencja szybkości, przedstawiciel Nowej Fali, wschodząca gwiazda:k niejaki Paweł Jarzębowicz znany nie tylko w doliniarskich kręgach pod ksywką Yazomb Dwójka. pierwszy zawodnik wystartuje z nr 117 (już zafixowany), tymczasem spójrzmy na sylwetkę: - dynamika pracy mięśni, zacięty wyraz twarzy z błąkającym się w tle uśmiechem sygnalizuje, że leeko nie będzie, tanio skóry nie odda ![]() podobnie sylwetka drugiego zawodnika zdradza olbrzymią determinacje i głód sportowego wyniku, wyraz twarzy to jasne przesłanie - "dam z siebie wszystko!!!" ![]() Proszę Państwa Kto okaże się lepszy?:! Czy Stary Mistrz podetrze Młodemu na szycie mokry nosek:d, czy odwrotnie Czarny Koń zajmie należne przecież i wypracowane miejsce na piedestale?!!:k A może komuś zabrakie odwagi? - pora rozdzielić chłopców od mężczyzn:? ![]() Przekonamy sie już w tą sobotę w Korbielowie. Zakłady bukmacherskie uważam za otwarte - zamknięcie zakładów przed startem, ustalenie ratio i wypłaty wygranych po biegu. TEGO NIE MOŻNA PRZEGAPIĆ;! Edytowane przez andrew dnia 26-08-2010 14:38 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |