|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Poznajmy się |
| Autor | RE: Poznajmy się | |||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
chce w ogole to rzucic jak mi powiedziales o tych 5km to zlapalem sie za glowe. Nie chce byc dla was kula u nogi...Sa w grupie jacys nowicjusze ktorzy nie biegali przez zime i znowu zaczynaja? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Mniej palić więcej biegać![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
te 15km i wiecej to nie dla mnie jak narazie, moim celem jest przebiegniecie polmaraton w tym roku![]() znacie jakies metody oczyszczania sie ze smoly w plucach? Edytowane przez lucek101 dnia 30-01-2011 14:37 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
raczej nie zdarza się aby nie było jakiegoś auta do dyspozycji, które może robić za depozyt. Nasza klasyczna doliniarska pętla ma niecałe 5 km. Tempo luźne , wyrywni gnają po przodu, reszta truchta tak aby nikt nie został sam. Po jednym kołeczku, małe rozciąganko i podejmujemy decyzję , w zależności od potrzeb obecnych uczestników o tym co robimy dalej, a opcji jest mnóstwo, od kolejnych 5 km do .... . Czasem wybieramy się na WB czyli wycieczki biegowe do Rybaczówki - ok 15 km, na Hołda Tour - ok 25 km lub jeszcze dalej do Lędzin-ok 55 km. Ale to oczywiście po odpowiednim przygotowaniu. Zasadniczo to kręcimy różne pętle po naszej dolinie. Czyli dla każdego coś dobrego. Zbigniew Waskiewicz napisał/a: Kraverka napisał/a: na treningach KM jest ok 40osób w tym 39 facetów ![]() Ty to mosz klawe życie... ![]() ![]() ![]() ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 30-01-2011 13:54 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
xD, jak wyglada taki trening? nie wiem czy dam rade go w ogole ukonczyc![]() w ogole nie weim jak by sie tu ubrac bo w takim zimnie jeszcze nie biegalem chyba ze na autobus xD gdybym wzial kurtke i cos do picia daloby sie to gdzies schowac? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Zbigniew Waskiewicz Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Kraverka napisał/a: na treningach KM jest ok 40osób w tym 39 facetów ![]() Ty to mosz klawe życie... ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Wstyd to kraść i z dupy spaść, a nie jakie się ma wyniki w bieganiu A bieganie po prostu ma sprawiać przyjemność. Dlatego biegam z tymi wariatami już tyle lat, pomimo czasami fatalnych wyników, zawsze cieszy mnie spotkanie w tym towarzystwie. Myślę że jak nas poznasz to tez tak to będziesz odbierał/ zapraszamy na wspólny trening. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
parking ten z tylu (na dole )? na tej ulicy gdzie latem sie scigaja? dodalem *zyciowki* wstyd mowic jak ja biegalalem xD Edytowane przez lucek101 dnia 29-01-2011 20:38 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Cześć Lucek! Ja jarałem 10lat -teraz w Sylwestra i czasem na imprezach okolicznościowych więc się nie stresuj bo jak się wciągniesz w bieganie to jest duża szansa na nowy nałóg a stary nie będzie Ci pasował! Moim zdaniem na początku biegania b.dobra jest regularność! Soboty,godz.9.00,parking na dolinie,. ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
ps. juz rok temu sie zarazilem ale przez niektore rzeczy ktore zaczalem robic zaprzestalem i po przerwie jakiegos czestego ruszania chcialbym znowu sie ruszac Edytowane przez lucek101 dnia 29-01-2011 20:20 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Witamy cię Sebastian wel lucek , gg nie mam i o paleniu mam mało pojęcia ale jeśli zjawisz się na doliniarskim treningu to na pewno ktoś z nas wtajemniczy cię w bieganie i na pewno zarazi tą chorobą![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lucek101 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Witam, Jestem Lucek(Sebastian) mam 19 lat. Mozna powiedziec ze juz *biegalem* ale na odwal teraz chce naprawde wrocic tylko nie mam pojecia jak licze na jakas pomoc ze strony was![]() staram sie ostatnio nie palic ale wychodzi jak zwykle fajnie by bylo jakby ktos napisal na moje gg albo podal wlasny numer g7998330Edytowane przez lucek101 dnia 29-01-2011 19:24 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kraverka - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
Witam, witam Kraverka inaczej Agnieszka dokładnie w czwartki mam treningi a więc tak ... może najpierw napisze dlaczego zaczęłam biegać : na treningach KM jest ok 40osób w tym 39 facetów - co oznacza, że muszę dawać siebie 2 razy więcej niż reszta(!) przez 8lat paliłam papierosy więc moja kondycja jak i siła była chyba poniżej normy - zaczęłam ćwiczyć na siłowni, a 2tyg temu rzuciłam palenie moja kondycja jest w opłakanym stanie [w sobotę jak biegałąm z Wami, to Wy spokojnie rozmawialiście a ja starałam się złapać jak najwięcej powietrza ]... mam nadzieje, że dzięki bieganiu wyrobie sobie kondycje co pomoże mi w treningach KM ... oczywiście przy okazji chciałabym zrzucić kilka zbędnych kilogramy na treningach w soboty bede pojawiała się co 2tyg, ponieważ jeszcze studiuje ...coś jeszcze dodać(?) pozdrawiam PS mam nadzieje, że jak następnym razem będziemy razem biegać zobaczycie małe postępy ![]() Konto usunięte na życzenie użytkownika Edytowane przez Kraverka dnia 08-11-2010 16:44 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
Witamy Kraverkę... i prosimy o jakieś przedstawienie nam SIę szczegóły... Choć Dzisiaj nie było mnie na treningu ale o Kraverce wiem już tyle że Jest w czwartki o 19tej zajęta treningami Krav Magi i nie może przez To uczestniczyć w treningach "Puma z biegiem Miast" stąd zwerbowałem nową biegaczkę na DOlinę![]() praca, praca, praca |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
|
No właśnie!!! To,że grupa "doliniarzy" jest wolna i otwarta na wszystkich biegaczy lub takich,którzy nimi zostać zechcą,to fakt.Przykładem jestem ja sam. Mam ambitne cele biegowe,choć ledwo posuwam nogami. Na treningach jestem nieobecny,ze wzlędu na lenistwo i dzielącą nas odległość. Ale jedno wiem...,warto się przełamać i zrobić pierwszy "krok". Spróbujcie,mali i duzi,chłopcy i dziewczyny,starzy i młodzi,nie pożałujecie ![]() ![]() ![]() Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! Edytowane przez dugi dnia 15-10-2010 22:01 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Na naszej stronie pojawił się kolejny zarejestrowany użytkownik ~Archie77 , wiem że nasza grupa wydaje się dosyć zamknie ta, ale tak naprawdę tak nie jest, jesteśmy otwarci na wszystkich chętnych do biegania. Napisz coś o sobie, czy masz zamiar wpaść na trening ? "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
pojawiają się nowe osoby na stronce , może coś o sobie napiszą . witam benQ -a Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~SavageVoice Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
No tak, z niektórymi z Was znam się już z NICa a innych dopiero poznam. Generalnie to trenuję od 03/05/2009 Poszedłem w tamtym roku pooglądać sobie Silesia Marathon i tak mnie to zaraziło, że od tamtego czasu biegam i przestać nie mogę, a co więcej nawet nie chcę ![]() Trenuję zawsze w Parku Chorzowskim i chętnie potrenował bym razem z Wami, ale niestety soboty ze względu na pracę mam zajęte. Czasem wprawdzie biorę wolne - ale to tylko na jakieś zawody. Jako,że jestem z Katowic to wcześniej czy później musiałem trafić na to forum. Wchodzę tu już od dawna z tym, że zawsze byłem incognito, a teraz postanowiłem postukać sobie trochę w klawiaturę. Pozdrawiam wszystkich ...z levicku na pravicku,pristavka i ... sito |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
SavageVoice napisał/a: Siemaneczko z raneczka wolna grupo biegowa Napisał bym coś więcej ale właśnie wróciłem z treningu i idę spać. Napisze coś więcej jutro. Celem tego posta było oficjalne przywitanie się. ![]() się już znamy ale teraz to już tak OFicjalnie ps dobrze trenujesz . w treningu najważniejszy odpoczynek ( sen ) Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
No to również oficjalnie Ciebie witamy i zapraszamy do wspólnego biegania, pisania i trenowania."Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |