|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Poznajmy się |
| Autor | RE: Poznajmy się | |||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Cześć wszystkim!!! Yazomb kazał no to jestem!:d Na Maratonach Polskich też się poprzepisuję do was! Widzimy się na Silesia Marathon:c |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~danfoss Użytkownik
|
|
|||||||||||
Witam wszystkich Doliniarzy!! ...ale się porobiło heh jakiś czas temu nawet mi po głowie nie chodziło, że znowu zacznę biegać, a tu proszę nie dość, że biegam to jeszcze w tak miłym towarzystwie ...no i mam już za soba swój pierwszy start ..tu z miejsca dziękuję za taką obstawę heh nie ma co - ochrona była Teraz zabieram się ( w miare moich możliwości ) do ćw. żeby kolejny bieg był nieco lepszy, a przynajmniej na tyle ..żeby dotrzymać kroku tym razem na 2 pętlach (w sierpniu jak się nie mylę jest X Perła Paprocan) i nie dostać zawału więc cel jest! Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę i wsparcie w pierwszym biegu ...nooo i do zobaczenia na treningu z tego co wiem to już jutro![]() ...jak się spóżnimy to pewnie przez Krzyśka bo to leniuch jest;)Pozdrawiam Ania Półmaraton katowicki Edytowane przez danfoss dnia 11-04-2009 00:17 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
witam nową koleżankę i gratuluję odwagi w zalogowaniu się w tym elitarnym klubie .pozdrawiam i do ......... ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: mirasvitas napisał/a: Damek napisał/a: agnieszka_ napisał/a: Witaj, Patrycja:) mirasvitas napisał: Pati - napisz nam coś o sobie. Ja zadam Ci sakramentalene pytanie : dlaczego biegasz ![]() ...i gdzie znajdujesz motywację do biegania w takich ekstremalnych warunkach, jak wczoraj? i jak się dowiedziałas o treningu na dolinie ? ...i dlaczego nadal nie odpisujesz ![]() i jak Ci sie podobało na pierwszym treningu? czy Miras jest OK, bo jesli nie to mozemy jeszcze cos w nim poprawic, popracować troche nad nim, bo to nasz Prezes i powinien być wzorem cnót wszelakcich i świecić przykładem!? ![]() ![]() ty się pilnuj bo , poprawiać mnie będzie, nieomylna boskość się znalazła![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: Damek napisał/a: agnieszka_ napisał/a: Witaj, Patrycja:) mirasvitas napisał: Pati - napisz nam coś o sobie. Ja zadam Ci sakramentalene pytanie : dlaczego biegasz ![]() ...i gdzie znajdujesz motywację do biegania w takich ekstremalnych warunkach, jak wczoraj? i jak się dowiedziałas o treningu na dolinie ? ...i dlaczego nadal nie odpisujesz ![]() i jak Ci sie podobało na pierwszym treningu? czy Miras jest OK, bo jesli nie to mozemy jeszcze cos w nim poprawic, popracować troche nad nim, bo to nasz Prezes i powinien być wzorem cnót wszelakcich i świecić przykładem!? ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Damek napisał/a: agnieszka_ napisał/a: Witaj, Patrycja:) mirasvitas napisał: Pati - napisz nam coś o sobie. Ja zadam Ci sakramentalene pytanie : dlaczego biegasz ![]() ...i gdzie znajdujesz motywację do biegania w takich ekstremalnych warunkach, jak wczoraj? i jak się dowiedziałas o treningu na dolinie ? ...i dlaczego nadal nie odpisujesz ![]() a jak juz odpiszesz to nie pisz że biegasz bo nie lubisz powoli chodzic albo że zawsze ci autobus ucieka,........... że motywację do biegania znalazłas na "dolinie" 7 m na południowy-wschód od "Sniadania na trawie" i że w sumie chciałaś zrezygnowac z biegania w tej psiej pogodzie ale nie mogłas bo przyjechałęm po ciebie.......... a o treningu na dolinie to mówił ksiądz z ambony, wymyśl coś sensowniejszego ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 25-03-2009 11:44 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Witaj, Patrycja:) mirasvitas napisał: Pati - napisz nam coś o sobie. Ja zadam Ci sakramentalene pytanie : dlaczego biegasz ![]() ...i gdzie znajdujesz motywację do biegania w takich ekstremalnych warunkach, jak wczoraj? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Witamy w grupie 83 (!) zarejestrowanego użytkownika naszej strony![]() Patrycja zadebiutowała na wczorajszym treningu i pomimo wściekłego ataku zimy, nie poddała się. Gratuluję ![]() Pati - napisz nam coś o sobie. Ja zadam Ci sakramentalene pytanie : dlaczego biegasz ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~amon21 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: amon21 napisał/a: Hej, zachęcony wczoraj (p.urban running) przez Justynę postanowiłem się przyłączyć. A może nie mówiła do mnie bo biegło nas kilka osób? Tak czy inaczej witam. zdecydowanie zachęcałam do zalogowania się na naszej stronce ![]() oczywiscie do naszych treningów równiez!!! do zobaczenie na dolinie i na pumie szczegóły na temat treningów na forum w temacie silesia marathon.czyli jednak śnieg nie napadał mi do uszu i dobrze słyszałem dzięki za zaproszenie i do zobaczenia. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
amon21 napisał/a: Hej, zachęcony wczoraj (p.urban running) przez Justynę postanowiłem się przyłączyć. A może nie mówiła do mnie bo biegło nas kilka osób? Tak czy inaczej witam. zdecydowanie zachęcałam do zalogowania się na naszej stronce ![]() oczywiscie do naszych treningów równiez!!! do zobaczenie na dolinie i na pumie szczegóły na temat treningów na forum w temacie silesia marathon. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
amon21 napisał/a: Hej, zachęcony wczoraj (p.urban running) przez Justynę postanowiłem się przyłączyć. A może nie mówiła do mnie bo biegło nas kilka osób? Tak czy inaczej witam. Nie ważne czy mówiła do ciebie czy do kogos innego, ważne że mówiła dobrze skoro sie przyłaczyłeś witamy w grupie![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~amon21 Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Hej, zachęcony wczoraj (p.urban running) przez Justynę postanowiłem się przyłączyć. A może nie mówiła do mnie bo biegło nas kilka osób? Tak czy inaczej witam. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Ehh nareszcie. Wyślij mi proszę na PW listę startów. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Krzysztof Gros - witamy w piątek 13-go na dobry początek! W imieniu "admina" i liczymy na twoją aktywność na forum bo na trasach biegowych już się dałeś poznać ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
kulbet napisał/a: co wy wszyscy o tym piwie przecież ono jest gorzkie pozdr AA:d CO TY GADASZSZ ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
co wy wszyscy o tym piwie przecież ono jest gorzkie pozdr AA:d Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~qbus Użytkownik
|
|
|||||||||||
Witam wszystkich. Dziś byłem pierwszy raz i mam nadzieję, że od teraz dam radę bywać regularnie p.s. przepraszam, że nie przybiegłem z tą skrzynką piwa ale dopiero teraz przeczytałem że jest taki zwyczaj ![]() oczywiście następnym razem się poprawię ![]() pozdrawiam |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
binio napisał/a: niebawem do Was dołączę - jaki dystans jest trenowany na Dolinie? ja biegam sobie na razie spod domu (murcki) przez las na ochojec i z powrotem ok. 8km![]() Codziennie przebiegamy 50 km.-Żartowałem!:d Treningi we Wtorki,Czwartki i Soboty.Jak potrafisz przebiec więcej niż 5km to już masz z górki,przychodź śmiało! Jak uda Ci się być często na treningach to w maju skusimy Cię na półmaraton na pewno!:c |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~binio Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
niebawem do Was dołączę - jaki dystans jest trenowany na Dolinie? ja biegam sobie na razie spod domu (murcki) przez las na ochojec i z powrotem ok. 8km![]() Poludnie Katowic |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Przemo napisał/a: mimo strachu, postaram się do was dolecieć ![]() tylko plecak z piwem będzie mi ciążył przez 3 km z domu na Muchowiec ![]() Piwo to zostaw na cieplejsze dni bo w taka pogode to możana sobie zęby powybijac o krawędź butelki ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |