|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Poznajmy się |
| Autor | RE: Poznajmy się | |||||||||||
|
~piogol Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Witaj Ola ! Ja mam zasadniczo krótki staż w Dolinie (będzie trochę ponad rok), a jak tylko czas pozwala jestem na treningu w każdą sobotę. Moja pierwsza próba Korony skończyła się klapą (w Sylwestra - zakończyłem po 5 okrążeniu). Wierzę jednak że poprzez wsparcie wszystkich Doliniarzy kiedyś przebiegnę dystans królewski, a potem no... się zobaczy. W tym bieganiu wcale nie chodzi o wyniki czy zdrowie, fit itp. (choć jasne, że motywują). Generalnie największą radochą jest wspólne przebywanie ze sobą ludzi zakręconych w tę samą stronę. Coś było zawsze w starym kawale o bacy z czasów PRL-u. Przychodzi baca do komitetu partii i oznajmia: chciałbym się zapisać do PZPR-u. A to czemu baco ? - pyta sekretarz. Ano wiecie taka tradycja w rodzinie. Dziadek zbójował na Liptowie, ojciec także chodził z kamratami rabować, a ja też chciałbym do jakiejś bandy należeć. Miło Cię będzie jutro Olu spotkać w Dolinie. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~alexa Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Witam wszystkich, Mam na imię Ola. Postanowiłam się przedstawić, bo zaglądam tu od miesiąca i w roli podglądacza czuję się nieswojo. Biegam od marca. Nie, źle to ujęłam. Powinno być tak: Pierwszy raz wySZŁAM pobiegać w marcu. Od tego czasu jestem na dolinie w każdy weekend i czasami w tygodniu. Dzięki za wszystkie oznaki sympatii. Na początku się dziwiłam, że nikt się ze mnie nie wyśmiewa, tylko wszyscy się wzajemnie pozdrawiają. Teraz już zaczynam łapać o co chodzi - po prostu u biegaczy otwartość na innych rośnie wraz z liczbą zaliczonych kilometrów .Kolega namówił mnie na udział w Koronie. W marcu udało mi się dobrnąć do dwóch okrążeń, a tydzień temu zaliczyłam trzy . Kilka osób zagadywało mnie w trakcie biegu, ale na razie "swobodna konwersacja w czasie biegu" jest dla mnie czystą abstrakcją. Na razie pracuję nad obniżeniem tętna z przedzawałowego do konwersacyjnego.Jak nie zdezerteruję to jutro przyjdę się z Wami przywitać w realu. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Moje chłopaki już się cieszą:) Serdeczne gratulacje od Kotów! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
Gratulacje od Rodziny Jarzębinek!!! Oczywiście największe brawa dla Małżonki za przebyty maraton![]() No to Ewcia ma nową koleżankę, młodszą tylko o 6 tygodni ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba na 1 czerwca jakies zawody młodym doliniarzom zorganizować I tak trzymać ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
Chciałem zakomunikować całej doliniarskiej braci, że Nas przybywa - dzisiaj o 8:50 a.m. na Świat przyszła moja córka Małgorzata Magdalena Szczepanik. Małgosia, mimo iż do wagi ciężkiej nie należy, otrzymała 10 punktów w skali Apgar, ba jako dumny ojciec powiem 11 pkt. . Mam była bardzo dzielna i przetrwała ten maraton wzorowo. A czas - wydaje się, że znacznie przyśpieszył ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Żółta strzała i "kuad" piękne czasy, oj piękne. Zielarza witamy, przy okazji trochę świeżości na forum. Nas , tzn. Shplusa i Justycji oraz młodego jutro nie będzie ale zapowiada się piękna słoneczna pogoda w sam raz na debiut. Zapraszamy. PS. My lecimy potrenować w ... górki, przecież już za chwilę rusza sezon dla górali ;) młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~niezleziolko Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Jejejejejejejejeje! Te uszy, glaca, a nawet sposób ubierania kropka w kropkę! Genów nie wydłubiesz ![]() Zastanawia mne jeszcze tylko to, po kim mam takie owłosione stopy... Może Bilbo miał w tym swój wkład ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
No widzisz, z nami odnalazłaś swoją przeszłość Nie wiem tylko dlaczego masz wątpliwości co do swoich przodków? Przecież to podobieństwo jest wręcz uderzające, jak dwie krople wody "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 02-03-2012 19:36 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~niezleziolko Użytkownik
|
|
|||||||||||
Cholera...chyba jednak jestem z kosmosu! Uświadomił mi to fakt, iż w liceum mówili na mnie "Yoda" i kurczę nie wiem czy to z powodu wyglądu czy inteligencji...bo na pewno z powodu wzrostu![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
Miras, zapomniałeś dodać, że co do dzików, to niektórzy celem ich przepłoszenia ganiają boso po krzakach czym później inspirują "człowieka z blazą" a co do pochodzenia, to ja się poczuwam do pokrewieństwa z Jar Jar Binksem - za co się nie weźmie, to spieprzy ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Nikogo nie porzucamy poniewaz nie ma opcji aby ktoś nie dawał rady. A poza tym doliniarskie dziki już się brzydzą doliniarzami. a szczególnie w formie padliny Bieganie w wydaniu doliniarzy.com to - o czym zapewne niebawem sie przekonasz- sport zespołowy "Złota strzała" to rajdowy bolid Kbonda staranowany przez quada spadającego ze stoku. Zdarzenie miało miejsce w Szczyrku podczas naszego dorocznego wyjazdu podsumowującego sezon. Wtedy to zawitał do nas Kbond. Po imprezie "złota strzała" przypominała raczej banana a nie strzałę. To dotychczas był najefektownieszy debiut w naszej grupie ![]() ![]() Proszę rozwiń temat swojego pochodzenia, bo ja ciągle słyszę coś o Wenus i Marsie Moje korzenie sięgaja planety Melmac ( 6 lat świetlnych od Hydra Centauris) mamy ludzi z Tatooine - potomkowie Skywalkera i z Utapau - to ci co zwiali z zakonu Jedi. Nasze dziewczyny w większości wywodzą się z Alderaan - a bo są spowinowacone z Księżniczką Leii Organą, ale są wśród nas i tacy co spadli z Księżyca, a ty skąd w końcu jesteś jak nie z kosmosu?"Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~niezleziolko Użytkownik
|
|
|||||||||||
Po pierwsze to nie chcę aby ktokolwiek we mnie wjeżdżał czymkolwiek, dopóki nie dowiem się co to "złota strzała"![]() Po drugie, narzeczony wie, że "niezłe ziółko" nie wzięło się z kosmosu Po trzecie (albo czecie) doliniarskie ślubne zdjęcia są rewe i wcale mnie nie przerażają A po czwarte...to co robicie z tymi, którzy na treningach posysają w kwestii tempa? Porzucacie ich samych i zostawiacie na pożarcie dzikom ? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: niezleziolko napisał/a: Co do Najefektywniejszego Debiutu nie jestem przekonana... Chyba, że nie mówimy o bieganiu ![]() Nooo, raczej nie ![]() Veto....chyba , że Niezleziolko przyjedzie na Dolinę samochodem i wjedzie w nią ten sam kierowca Quada co w moja złota strzałe:):) - ustalmy że wjedzie dwa razy ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
kot napisał/a: Jak Ewa przeczyta ten wątek, to dołączę do grupy o której pisze Yazomb. ![]() Nie pozwolimy na to ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
No własnie biegacz biegaczowi biegaczem, nawet w takim dniu: Pierwszy bieg weselny: Asics'y do garniaka żółte ciżemki Yazomba Z oficjalna wizytą : Na starcie: Z kościoła prosto na: dolinę: Niezlezolko - to może jeszcze się zastanowisz? ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
Jak Ewa przeczyta ten wątek, to dołączę do grupy o której pisze Yazomb.![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
niezleziolko napisał/a: Co do Najefektywniejszego Debiutu nie jestem przekonana... Chyba, że nie mówimy o bieganiu ![]() Nooo, raczej nie ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Kbond Ja też miło wspominam Twój ślub bo jeszcze nigdy nie bylem tak wygodnie ubrany na taką okazję! Koszulka na ramiączkach,buty biegowe,krótkie spodenki i kwiaty do ręki! Na ślubie Justi i SHplusa też mieliśmy okazję włożyć do garniaka buty biegowe w których zostałem do końca wesela bo o wiele wygodniej! zresztą ładnie pasowały bo żółte! Na własnym ślubie razem z Ivką dostaliśmy numery startowe na plecy o których zapomniałem i dopiero na sali podczas tańców zdjeliśmy je. To już taka tradycja że jak ślub biegacza to coś,jakoś,gdzieś z czymś ,że biegacz! ![]() ps Niezleziolko muszę Cię jednak przestrzec bo z jednej strony doliniarze zawarli już kilka związków ale są też tacy którzy przez zazdrość niebiegających współtowarzyszy/ek musieli zaprzestać doliniarskich treningów a nawet pogaduch na tym forum! ![]() ![]() Edytowane przez Yazomb dnia 01-03-2012 15:12 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja się tak odniosę do sztafety weselnej..... Miałem wspaniałą wizytę Doliniarzy na swoim ślubie. Jak Ksiądz kątem oka zobaczył co się dzieje to mu aż się głos zawiesił:) Ale to było super!!! Dzięki jeszcze raz wszystkim, że byliście:) I jest super że kolejne osoby dołączają do nas:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |