|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie |
| Autor | RE: EXTRIM ŁIKEND | |||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: ]" na wedke nie przeklinamy " ale dlaczego instruktor na panelu zabrania, ale ja nie przeklinam...jeszcze ![]() tylko smiac mi sie chce jak ktos z dołu mi krzyczy " czterdziesty kilometr i dajesz dajesz " :wcieżka ta wspinaczka, gorsza niż maraton! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
shplus napisał/a: Dowody poniżej, Justyna Ty mnie lepiej znasz niż ja sam?! eeee tam to było oczywiste, przecież aby zaspokoić skałkowego głoda do knapy sie nie idzie, a że ty zboczony jesteś to my wszyscy wiemy,nie tylko Justycja ![]() Justycja napisał/a: No, ukradłes mi pomysl... Ja wczoraj na ściance poznałam jedną z podstawowych zasad wspinaczkowych - " na wedke nie przeklinamy " ten pomysl to w mojej głowie był ![]() fajne fotki ![]() ]" na wedke nie przeklinamy " ale dlaczego ten pomysl to w mojej głowie był ![]() świry , same świry ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
No, ukradłes mi pomysl... Ja wczoraj na ściance poznałam jedną z podstawowych zasad wspinaczkowych - " na wedke nie przeklinamy " ten pomysl to w mojej głowie był ![]() fajne fotki ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
shplus napisał/a: KULBET tak mi narobiłeś ochoty na skałki, że.... ale o tym to już jutro bo nie uwierzycie bez dowodów. pewnie byłes na jurze i miałes extrim night w środku tygodnia ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
shplus napisał/a: KULBET tak mi narobiłeś ochoty na skałki, że.... ale o tym to już jutro bo nie uwierzycie bez dowodów. ...........no i tyle go widzieli ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Damek napisał/a: Potwierdzam słowa mojego brata ultrasa ;-) Dodam, że jak ktoś nie lubi spać pod namiotem, to są blisko kwatery jak trzeba będzie to poszukam telefonu do jednej. Termin zawsze komuś skoliduje - niektórzy pewnie chcą biec w Opolu. Jo pleca ale w krzoki na siku![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Pewnie że się nie martwię. a nawet się cieszę. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
zdjęcia zachęcające, program wyjazdu też fajny, no ale w dwóch miejscach na raz być nie można![]() nie martw się ela my w tym czasie tez sie wspinamy, poznajemy dolomity i myslimy jak zdobyć Cima Moiazza Sud ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja mam nadzieję,że już nikt i nic nie przełoży mojego urlopu. Bo to moja jedyna szansa urlopowania. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
@bolek117 Super Administrator
|
|
|||||||||||
Ja jestem zawszę chętny na tego typu wyjazdy Więc się dopiszę, a co![]() "Daj młodemu człowiekowi mapę do Nieba, a odda Ci ją jutro... poprawioną." Fiodor Dostojewski |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Ela Suchno napisał/a: No to pięknie data trafiła, ja i Justyna mamy wyjazd zaplanowany. No to go musicie przełożyć ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
No to pięknie data trafiła, ja i Justyna mamy wyjazd zaplanowany. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
błąd w dacie poprawiony eshaplusie na ciebie bardzo liczę bo chcę się dowiedzieć o nowościach wspinaczkowych .Przecież jesteś na topie |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Ja jestem chętny: z programu interesuje mnie pkt 2- ![]() no i rezerwuję apartament w hotelu-" Przydrożny rów" "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 17-06-2008 06:11 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Kasia Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja druga: 2. Kasia zapisuję sie na oba punkty. Czy można zmienić termin na 5-6 lipiec? W końcu 7 to poniedziałek. |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | EXTRIM ŁIKEND | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
w imieniu Damka i swoim proponujemy termin wyjazdu w polskie skały celem odpoczynku po tak owocnej pierwszej połowie roku biegowego. oficjalny termin 5-6 lipiec miejsce Podlesice nocleg namiot hotel lub przydrożny rów (zależy od stanu) program wyjazdu 1.wspinanie wraz z naświetleniem asekuracji i bezpiecznego posługiwania się sprzętem .trochę techniki itp 2. piwko zapraszamy nie tylko dorosłych (drugi punkt wyjazdu nie dotyczy dzieci) proszę się zapisywać i pytać - LISTA ZOSTAJE OTWARTA ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (480x640px) kliknij w obrazek ![]() ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek Edytowane przez kula dnia 17-06-2008 08:18 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |