Witaj gościu! Zaloguj lub zarejestruj się! | Zapomnialeś hasła? Przypomnimy Ci je!
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 145
Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele

Silesia Pro Active

AWF Katowice

Perła Paprocan

OKB Zadyszka Oświęcim

sklepbiegacze.pl

TG Sokół Zakopane

Zobacz Temat
Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie
Strona 16 z 16 << < 13 14 15 16
Autor RE: klinika doliniarska
^kula
Administrator

shadow_img shadow_img shadow_img
shadow_img avatar uĹźytkownika shadow_img
Dodane dnia 02-04-2008 22:27
ja zapewniam takoweemoticon
Wyślij Prywatną Wiadomość Do góry
^agnieszka_
Administrator

Dodane dnia 02-04-2008 22:23
kulbet napisał:

ps
Agnieszka potrzeba jeszcze pielęgniarki w gumiakach i w zakrwawionym fartuchu , która będzie potrafiła przekonać delikwenta do słuszności np.amputacji - masz tą iskierkę w okuemoticon
emoticon:r:r:r:H

Przyjmiecie mnie do drużyny?emoticon

Niestety, nie mam gumiaków...;!;be:[[:bz:z
^kula
Administrator

Dodane dnia 02-04-2008 22:05
Agnieszka my zawsze gdzieś z Mirasem wejdziemy komuś w temat.......

ps
Agnieszka potrzeba jeszcze pielęgniarki w gumiakach i w zakrwawionym fartuchu , która będzie potrafiła przekonać delikwenta do słuszności np.amputacji - masz tą iskierkę w okuemoticon
Katowicki Festiwal Biegowy
^agnieszka_
Administrator

Dodane dnia 02-04-2008 17:24
Oglądałam dzisiaj "Piłę"...

A odbiegajć nieco od tematu wiodącego na razie w tym wątku: myslę, że to fajne miejsce również do wymiany doświadczeń (oby jak najrzadziej) i namiarów na sprawdzonych specjalistów: kręgarzy, ortopedów, fizjoterpeutów itp.
^mirasvitas
Administrator

Dodane dnia 02-04-2008 17:20
kulbet napisał/a:
mirasvitas napisał/a:
Istotnie taki wątek od narzekania będzie miał zapewne duże wzięcieemoticon
Kulbet , gdybyś potrzebował asystenta to ja chętnie pomogę, dusponuję skutecznymi środkami znieczulającymi w postaci solidnego młota zwanego pieszczotliwie " Pyrlikiem "emoticon tak że jako anestozjolog mógłbym się u ciebie zatrudnićemoticon

Miras ty masz tą iskierkę w oku i napewno nadasz się za anestezjologa

Obiecuję poświęcić się sprawie i sumiennie wykonywać swoje obowiązkiemoticon ale jak bedziesz uzywał piły do amputacji to ostrzegaj bo na widok krwi mdlejęemoticon

"Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty"
^kula
Administrator

Dodane dnia 02-04-2008 09:34
mirasvitas napisał/a:
Kulbet , gdybyś potrzebował asystenta to ja chętnie pomogę, dusponuję skutecznymi środkami znieczulającymi w postaci solidnego młota zwanego pieszczotliwie " Pyrlikiem "emoticon tak że jako anestozjolog mógłbym się u ciebie zatrudnićemoticon

Miras ty masz tą iskierkę w oku i napewno nadasz się za anestezjologa
Julija - ostrzeżenie
Usunięty

shadow_img brak avataru shadow_img
Dodane dnia 01-04-2008 22:22
Damek
rzeczywiście nie będzie mnie na biegu Lolka (kurczę bardzo chciałam tam pobiec....) Dzieki za rady, właśnie zaczęłam sesje basenowe z ... pachołkiem między nogamiemoticon (ale 2km to nie 22) i chyba zaproszę sie na rower.

dzięki Janusz, tak właśnie pomysłałam, że biadolenie musi mieć swoje miejsce , nawet jeśli Ci twardziele: Miras i Kulbet chcą się z nim ostro rozprawiać.
Jak na razie jestem jedyną pacjentką ....a lekarzy już 4, nonono sama przyjemnność , może trochę dłużej pochoruję .......emoticon To był, po przemysleniu, głupi żart ja chce biegać;!;!;!
^mirasvitas
Administrator

Dodane dnia 31-03-2008 11:14

"Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty"
Edytowane przez mirasvitas dnia 31-03-2008 11:15
^kula
Administrator

Dodane dnia 30-03-2008 19:40
Narazie w kwestji kolan mało ci mogę poradzić ale wszystko co jest poniżej nich to przechodziłem i przechodze w dalszym ciągu .

Ps
Jak ktośby miał zdjagnozowaną lub zalecaną amputację to aktualnie mam naostrzony łańcuch w pile spalinowej...........no i służę pomocą

a cha
założony wątek bardzo się przyda w klubie doliniarzy - przeginaczy pały na tre:]ningach
Autor klinika doliniarska
Julija - ostrzeżenie
Usunięty

shadow_img brak avataru shadow_img
Dodane dnia 30-03-2008 14:46
kochani

w czasie gdy wy biegacie (o ile się nie mylę: Kraków, Warszawa, Sobótka, czy gdzieś jeszcze?) ja siedzę w domu trzymam za was kciuki , slę dobre mysli i klikam, klikam bez końca; nie biegam, bo po części praca mnie zatrzymała, zaś głównie dlatego, że mi się kolana posypałyemoticon;be;be. Bolą i nie dają biegać.

Postanowiłam więc założyć (tym klikaniem) dolinarską klinikę urazów. (Justycja sugerowała nazwę dla tego wątku: doliniarze - kalekarze, ale czuję w tym nadmiernie żarobliwy ton, a mnie to wcale a wcale nie bawiemoticon:[[).
Zatem
klinika oferowałaby:
opiekę wyłącznie ambulatoryjną czyli
* miejsce na zwierzenia, relacje, raporty z niedomagań, bólów, urazów, postrzałów, naderwań, stanów zapalnych, przeciażeń, zwichnięć, i w końcu złamań, załamań itp.
* miejsce na porady, odpowiedzi, sugestie, adresy, telefony, kontakty, wsparcie i opieprz (tak ten również).
Co do personelu, to jest on (czy raczje będzie on w zalezności od Naszej aktywności) niewykwalifikowany, ale rychliwy i jakże życzliwy, służący z tzw. pozycji sam-to -przeszedłem/sama -to- przeszłam.
..... i to wszystko w ramach koszyka ...doliniarskiego.
Przy czym; muszę zamieścić tu jeden nudny już a konieczny punkt, nikt z wypowiadających się tu nie będzie ponosić odpowiedzialności karnej za swoją odpowedź (co nie znaczy, że moralną może ponieśćemoticon)

i obyśmy jak najrzadziej z tego wątku korzystali.

a ja stanę się pierwszą pacjentką i prosze poradźcie coś i/lub kogoś na bolące , rwące, lekko zablokowane kolano, czy ktoś się z tym zmagał? co robił, czego nie robił, tylko nie mówcie, żebym nie biegała (sama z siebie juz sobie to zaordynowałamemoticon)
ajajajajajajaj

Edytowane przez Julija dnia 30-03-2008 14:38
Katowicki Festiwal Biegowy
Strona 16 z 16 << < 13 14 15 16
Skocz do Forum: