|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie |
| Autor | RE: klinika doliniarska | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
ja zapewniam takowe![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
kulbet napisał: ps Agnieszka potrzeba jeszcze pielęgniarki w gumiakach i w zakrwawionym fartuchu , która będzie potrafiła przekonać delikwenta do słuszności np.amputacji - masz tą iskierkę w oku ![]() :r:r:r:HPrzyjmiecie mnie do drużyny? ![]() Niestety, nie mam gumiaków...;!;be:[[:bz:z |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Agnieszka my zawsze gdzieś z Mirasem wejdziemy komuś w temat....... ps Agnieszka potrzeba jeszcze pielęgniarki w gumiakach i w zakrwawionym fartuchu , która będzie potrafiła przekonać delikwenta do słuszności np.amputacji - masz tą iskierkę w oku ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Oglądałam dzisiaj "Piłę"... A odbiegajć nieco od tematu wiodącego na razie w tym wątku: myslę, że to fajne miejsce również do wymiany doświadczeń (oby jak najrzadziej) i namiarów na sprawdzonych specjalistów: kręgarzy, ortopedów, fizjoterpeutów itp. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
kulbet napisał/a: mirasvitas napisał/a: Istotnie taki wątek od narzekania będzie miał zapewne duże wzięcie ![]() Kulbet , gdybyś potrzebował asystenta to ja chętnie pomogę, dusponuję skutecznymi środkami znieczulającymi w postaci solidnego młota zwanego pieszczotliwie " Pyrlikiem " tak że jako anestozjolog mógłbym się u ciebie zatrudnić![]() Miras ty masz tą iskierkę w oku i napewno nadasz się za anestezjologa Obiecuję poświęcić się sprawie i sumiennie wykonywać swoje obowiązki ale jak bedziesz uzywał piły do amputacji to ostrzegaj bo na widok krwi mdleję![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: Istotnie taki wątek od narzekania będzie miał zapewne duże wzięcie ![]() Kulbet , gdybyś potrzebował asystenta to ja chętnie pomogę, dusponuję skutecznymi środkami znieczulającymi w postaci solidnego młota zwanego pieszczotliwie " Pyrlikiem " tak że jako anestozjolog mógłbym się u ciebie zatrudnić![]() Miras ty masz tą iskierkę w oku i napewno nadasz się za anestezjologa |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Julija - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
|
Damek rzeczywiście nie będzie mnie na biegu Lolka (kurczę bardzo chciałam tam pobiec....) Dzieki za rady, właśnie zaczęłam sesje basenowe z ... pachołkiem między nogami (ale 2km to nie 22) i chyba zaproszę sie na rower. dzięki Janusz, tak właśnie pomysłałam, że biadolenie musi mieć swoje miejsce , nawet jeśli Ci twardziele: Miras i Kulbet chcą się z nim ostro rozprawiać. Jak na razie jestem jedyną pacjentką ....a lekarzy już 4, nonono sama przyjemnność , może trochę dłużej pochoruję ....... To był, po przemysleniu, głupi żart ja chce biegać;!;!;! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Istotnie taki wątek od narzekania będzie miał zapewne duże wzięcie![]() Kulbet , gdybyś potrzebował asystenta to ja chętnie pomogę, dusponuję skutecznymi środkami znieczulającymi w postaci solidnego młota zwanego pieszczotliwie " Pyrlikiem " tak że jako anestozjolog mógłbym się u ciebie zatrudnić![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 31-03-2008 11:15 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Narazie w kwestji kolan mało ci mogę poradzić ale wszystko co jest poniżej nich to przechodziłem i przechodze w dalszym ciągu . Ps Jak ktośby miał zdjagnozowaną lub zalecaną amputację to aktualnie mam naostrzony łańcuch w pile spalinowej...........no i służę pomocą ![]() a cha założony wątek bardzo się przyda w klubie doliniarzy - przeginaczy pały na tre:]ningach |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | klinika doliniarska | |||||||||||
|
Julija - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
|
kochani w czasie gdy wy biegacie (o ile się nie mylę: Kraków, Warszawa, Sobótka, czy gdzieś jeszcze?) ja siedzę w domu trzymam za was kciuki , slę dobre mysli i klikam, klikam bez końca; nie biegam, bo po części praca mnie zatrzymała, zaś głównie dlatego, że mi się kolana posypały ;be;be. Bolą i nie dają biegać.Postanowiłam więc założyć (tym klikaniem) dolinarską klinikę urazów. (Justycja sugerowała nazwę dla tego wątku: doliniarze - kalekarze, ale czuję w tym nadmiernie żarobliwy ton, a mnie to wcale a wcale nie bawi :[[). Zatem klinika oferowałaby: opiekę wyłącznie ambulatoryjną czyli * miejsce na zwierzenia, relacje, raporty z niedomagań, bólów, urazów, postrzałów, naderwań, stanów zapalnych, przeciażeń, zwichnięć, i w końcu złamań, załamań itp. * miejsce na porady, odpowiedzi, sugestie, adresy, telefony, kontakty, wsparcie i opieprz (tak ten również). Co do personelu, to jest on (czy raczje będzie on w zalezności od Naszej aktywności) niewykwalifikowany, ale rychliwy i jakże życzliwy, służący z tzw. pozycji sam-to -przeszedłem/sama -to- przeszłam. ..... i to wszystko w ramach koszyka ...doliniarskiego. Przy czym; muszę zamieścić tu jeden nudny już a konieczny punkt, nikt z wypowiadających się tu nie będzie ponosić odpowiedzialności karnej za swoją odpowedź (co nie znaczy, że moralną może ponieść ) i obyśmy jak najrzadziej z tego wątku korzystali. a ja stanę się pierwszą pacjentką i prosze poradźcie coś i/lub kogoś na bolące , rwące, lekko zablokowane kolano, czy ktoś się z tym zmagał? co robił, czego nie robił, tylko nie mówcie, żebym nie biegała (sama z siebie juz sobie to zaordynowałam ) ajajajajajajaj Edytowane przez Julija dnia 30-03-2008 14:38 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |