|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie |
| Autor | RE: ......ble,ble, ble | |||||||||||
|
~Kulbea Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
:d Nad rzeką, obok farmy siedzi krowa i pali trawkę. Podpływa do niej bóbr,wychodzi na brzeg i pyta: - Te, krowa, co robisz? - Aaaa, widzisz bóbr, jaram i jest OK. - Daj trochę, jeszcze nigdy nie kurzyłem... - Jasne! Ciągnij macha bracie! Bóbr wciągnął dym i od razu go wypuścił. Na to krowa: - Stary, nie taaak! Patrz: ciągniesz macha i trzymasz go w płucach dłuższą chwilę. Zresztą - wiesz co? W tym c...zasie jak wciągniesz, przepłyń się kawałek pod wodą w dół rzeki, wróć tu i wtedy wypuść powietrze. I mówię ci będzie OK. Jak uradzili tak zrobili. Bóbr się zaciągnął, płynie pod wodą, ale już po kilku chwilach zrobiło mu się happy. Wyszedł na brzeg po drugiej stronie rzeki, walnął się na trawę i orbituje. Podchodzi do niego hipopotam i pyta: - Te bóbr, co robisz? - Aaaa, widzisz hipciu, fazuję sobie troszkę... - Daj trochę stuffu, ja też chcę. - Podpłyń na drugi brzeg do krowy - ona ci da. Hipopotam podpłynął w górę rzeki, wychodzi na brzeg, a krowa wywaliła gały i krzyczy: > - Bóbr, k..wa, wypuść powietrze ! Edytowane przez Kulbea dnia 25-10-2011 20:55 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
"Podstawowa róznica pomiedzy seksem za oplata i seksem darmowym polega na tym, ze zazwyczaj seks za oplata kosztuje mniej" -Brendan Francis "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Kłamstwo miało krótkie nogi Gdy inni wylewali na trasie siódme poty, on kasował bilet. Jak donoszą brytyjskie media, trzeci na mecie popularnego maratonu w hrabstwie Nortumberland biegacz, większość trasy pokonał autobusem. 31-letni Rob Sloan zameldował się na mecie z czasem 2 godzin i 51 minut. Swój rekord życiowy pobił aż o 21 minut. Dostał medal i udzielił nawet wywiadu stacji ITV, w którym opowiadał o biegu Z trzeciego miejsca cieszył się krótko. Do organizatorów zgłosili się kibice, którzy... jechali ze Sloanem jednym autobusem. Ten zatrzymał pojazd niedługo po starcie i przejechał tak aż 32 z 42 kilometrów i 195 metrów. Sam zawodnik, były mechanik wojskowy, na początku się nie przyznawał, ale w końcu przeprosił. - Wydało mi się to zabawne - powiedział. Został już usunięty ze swojego klubu - Sunderland Harriers. Grozi mu dyskwalifikacja źródło: TVN24 kcz/k "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 16-10-2011 19:32 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
dobre, dobre szczególnie ten żarcik o paniusi, a propos francuskiego... Wraca TIRowiec zmęczony po tygodniu do domu, siada w fotelu, a żona zabiera się za robienie l..a, na co TIRowiec: - wszędzie dobrze ale w domu najlepiej! hehehehhehe młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Kula, nic się nie chwaliłeś że rozwijasz działalność: "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Pociąg relacji Paryż - Bruksela... Wsiada Rosjanin. Wszystkie miejsca zajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedze zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie. Rosjanin prosi: - Madammm, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce? Kobieta ostro odpowiada: - Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie! Rosjanin poszedł więc szukać nowego miejsca nie znalazł. Wraca, mówi: - Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce. Francuzka rozeźlona krzyczy: - Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia! Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się, wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu: - Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba... "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
Jak 10 butelek na zespół, to biegnę z Tobą. Razem damy radę I niech ten sen będzie pewną inspiracją dla organizatorów! -- "Powodem dla którego biegamy, wcale nie jest chęć pokonania innych, ale potrzeba bycia z innymi" Edytowane przez Andrzej dnia 03-10-2011 09:49 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Nie do wiary jak sny są pokręcone. Dziś śniło mi się że w regulaminie rzeźnika było napisane iż warunkiem ukończenia biegu jest zabranie ze sobą 10 butelek piwa, które trzeba na trasie wypić. Byłam tym przerażona.Jak ja mam taszczyć te butelki, a jak to wypić. Chciałam pobiec,ale nie na tych warunkach. Jakaś koleżanka mnie namawiała że damy radę. Sen odbierałam z kategorii koszmar. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
zapożyczone: List do Nergala "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Z innej beczki... Tomek baraszkował w najlepsze z kochanką, gdy usłyszał, że samochód jej męża wjeżdża na podjazd. Niewiele myśląc złapał swoje ubranie i wyskoczył przez okno, mimo że na zewnątrz padał deszcz. Traf chciał, że ulicą przebiegał właśnie maraton. Tomek postanowił dla niepoznaki dołączyć do zawodników. - Zawsze biegasz nagi? - zapytał go po przebiegnięciu kilku kilometrów jeden z biegaczy. - Tak - odparł Tomek. - Czuję się wtedy naprawdę wolny, a powiew wiatru przyjemnie chłodzi moją skórę. - To dlaczego biegniesz z ubraniem pod pachą? - dopytuje się sportowiec. - Po zakończonym biegu mogę od razu ubrać czyste ciuchy - wyjaśnił Tomek. - A zawsze biegasz z nałożoną prezerwatywą? - zapytał zawodnik. - Nie, tylko kiedy pada... różnie można zaczynać biegową przygodę ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
fakt faktem ze wiele tych glosow nie bylo, ale bardzo sie cieszymy za kazde kliknięcie super. dzięki![]() a o wynikach konkursu to decyduje jury tak napisali na glownej stronie....niektore zdjęcia to mega fajne. ale niech te smarkate dzidziaski piją bebiko. krzychu dostanie cos lepszego od wujka mirasa![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Justi, z głównej nagrody to chyba nici, jak pooglądąłem ile inni mają głosów to![]() ![]() chyba nic innego nie robili tylko klikali, klikali, wyłaczali z prądu i klikali i klikali Krzychowi powiedże na bebiko jest juz za stary a jak jeszcze troche podrośnie to pójdzie z wujkami doliniarzami na takie specjalne "bebiko" złote z pianką ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 21-09-2011 12:47 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
ja mam w pracy stały IP więc mogłem zagłosować tylko raz, ale jak masz w domu neostradę to po wyłaczeniu z prądu routera i włączeniu ponownie pewnie będziesz mogła zagłosować ponownie. oczywiście nie jest to fair play , ale uzasadnione ... |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
jeszcze można glosowac. kazdego dnia 1 kliknięcie bardzo prosimy z krzysiem http://www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/zdjecie/3462 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~siostra a_ Użytkownik
|
|
|||||||||||
Dla Yazomba i Ivki . Taki mały prezent. Nie mogłam być na waszym ślubie To dla Was.Jak Adama głos usłyszałem ją Iwonę. Powiedziała patrz, tak to Miras. Na roztraju dród stoi dobry Kula on wskaże Ci jak biec. No, No, No . Już widzę Pawła w garniturze to ideał mój. Już pod koniec teningu widzę Bartka i Justunę . Adam widzi miejsca w któch był i biegł . Już pod koniec dnia widzę obraz Twój Iwono to ideał mój. No, no, no. Kochani życzę Wam wielu wspaniachy chwil,radości i miości. Pozdrwiam Was serdecznie Ania vel siostra a |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Już jestem za![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
mała prywata![]() mam prośbe o oddanie głosu w konkursie bebiko http://www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/zdjecie/3462 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
niezła porażka![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Zesr** się a nie dam się http://www.youtube.com/watch?v=Thl3CRRRgkI&NR=1&feature=fvwp "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 28-08-2011 17:57 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Motto na dziś: "Jesli zdarzy sie coś złego -pijesz żeby zapomnieć jeśli zdarzy sie cos dobrego - pijesz żeby to uczcić A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego - pijesz po to żeby coś sie działo" Charles Bukowski "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 27-08-2011 10:50 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |