|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie |
| Autor | RE: ......ble,ble, ble | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
nie chciałem zakładać nowego tematu ale można by to rozważyć w przyszłym roku http://news.bikeworld.pl/rower/artykul/5416/Deszczowy.i.szybki.Multi.Sport.Challenge/ Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: Co sądzicie o jedzeniu kotów? Myślicie, że można? A psy? Tybet, co ty na to? Zastanawiam się ile dzieci płakało po swojej ulubionej kurze... W tej sprawie Tybet zachowuje dyplomatyczne milczenie, ale domyślam się dlaczego patrząc na kości pochowane po kątach, a koty goni tylko aby je złapać jak złapie to nie zjada , więc chyba są niesmaczne. Tybet też zapewne nie byłby smakowitym kąskiem głównie dlatego że za dużo biega byłby chyba łykowaty Ale podobno są sposoby aby twarde mięsko skruszało![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
I po MŚ dla NAS zakończone w "pięknym stylu". A Argentynie sie upiekło i jadą, przy okazji przypomnijmy sobie pewnego argentyńskiego zawodnika - legendę, a obecnie trenera ; ) http://film.onet.pl/zwiastuny/0,67169,4,1,322,fotonews.html młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Pawel II Yazomb Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Z Cyklu nocne refleksje: Życie jest jak Miriam - niby piękne a tu nagle CH.. Co on sie wsciekl z tymi kotami??:d Moze jakby wreczyl na mecie takie plastikowe koty, zeby byly duze i mega tandetne z wystajacymi oczami, albo z gumy moze? A tak po hasiokach bedzie latal za kotami:! "Moze wrecz te koty trzem ostatnim zawodnikom? bedzie zazarta walka!" hahaha:d "...ja chce wreczyc te koty!..." To jest jakis szaleniec:d 31/12/2011 - 3647 km 28/04/2012 - 1614 km Edytowane przez Pawel II Yazomb dnia 11-10-2009 03:23 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
"Ten świat" Jest ptak,który buja w obłokach i Ty też bujasz czasami... Kopciuszek,Koziołek ,Kot w butach i biegacz mówiący rymami... ta ścieżka w wieczornym lesie zmęczone tuptanie butami świat piękny z każdym krokiem pobiegnij kolego z nami |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: Co sądzicie o jedzeniu kotów? Myślicie, że można? A psy? Tybet, co ty na to? Zastanawiam się ile dzieci płakało po swojej ulubionej kurze... Wiem czemu Ci smutno Pik-KOT!:d Ja też jestem zasmucony że na tym świecie wszyscy wszystkich chcą zjeść!;be I te małe kotki?!:! Co innego od czasu do czasu zjeść sobie filety z Delfina albo stek z misia Pandy!-mmh Pychotka!;^ |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
|
W sumie tamat biegowy, ale mimo wszystko umieszczam go tutaj. Co o tym sądzicie? http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?t=29610 Co sądzicie o jedzeniu kotów? Myślicie, że można? A psy? Tybet, co ty na to? Zastanawiam się ile dzieci płakało po swojej ulubionej kurze... |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Poszedł sobie Pan ze swoim buldogiem na wyścigi chartów. Buldog podskakuje śliniąc się i prosi: - Zgłoś mnie na listę startujących. Zgłoś mnie. Proszę - Buldog, ty nie jesteś chart, tylko buldog. - To co. Chcę się z nimi ścigać. Jestem dobry zobaczysz. - Buldog, dostaniesz zawału z wysiłku. - No zapisz mnie. Obiecuję, że wygram. Uwierz we mnie. Pan myśli, myśli, myśli. - Dobra buldog, ale stawiam na ciebie całą kasę. Musisz wygrać. Rozumiesz? - Obiecuję. Spoko jestem mistrz. Utawił się buldog w blokach startowych i pobiegł z chartami. Psy pokonały pierwszą pętlę, ale buldog był ostatni. Pan krzyczy: - Buldog co z tobą? - Spoko, spoko. Zaraz je dogonię. Druga pętla i sytuacja się powtórzyła. - Buldog do jasnej cholery, co robisz? Jesteś ostatni. - Spoko, spoko. Wyrównam na ostatniej. Ostatnia pętla, wszystkie charty wbiegły na metę a buldog ostatni zasapany, charczący wturlał się na metę. Pan podbiega do niego zły i zatroskany jednocześnie: - No Buldog, co z tobą? - No k..wa sam nie wiem. (kawał znaleziony na maratonach polskich) Edytowane przez glowraf dnia 06-10-2009 09:44 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze. - Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni - Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki to nie pójdzie na spacer. - I co? Nie możesz zrobić... - Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł !!! ----- "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
shplus napisał/a: gram napisał/a: Zainspirowane tematem postanowiłyśmy sprawdzić czy to działa w drugą stronę.Po wypiciu 10 piw uzyskałyśmy spektakularne wyniki: gram, no i jaki z tego morał? ano taki, że od jutra zaczynasz pić ![]() To Twój morał,mój jest taki:Po dziesięciu piwach każdy robi dziwne rzeczy próbuje znaleźć winowajceę taki jest mój morał z tej powiastki |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
gram napisał/a: Zainspirowane tematem postanowiłyśmy sprawdzić czy to działa w drugą stronę.Po wypiciu 10 piw uzyskałyśmy spektakularne wyniki: gram, no i jaki z tego morał? ano taki, że od jutra zaczynasz pić ;) młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Zainspirowane tematem postanowiłyśmy sprawdzić czy to działa w drugą stronę.Po wypiciu 10 piw uzyskałyśmy spektakularne wyniki: 1.zaczęłyśmy mówić podniesionym głosem. 2.stwierdziłyśmy,ze polityka to najlepszy temat. 3.W trakcie dyskusji koleżanka oberwała popielniczką 4.Mamy ochotę na seks i nie będziemy się przejmować czyimś samopoczuciem. 5.Klapa od sedesu jest niebezpieczna,trzba ja postawić do pionu 6.W pubie jest za głośno i nie słychać komentatora w telewizorze.Trzeba kogoś uciszyć.(najlepiej kuflem) 7.Po co jechać autobusem-samochód jest przecież przed pubem. 8.200/h to odpowiednia prędkość. 9.Pranie i obiad mogą poczekać do jutra. 10.Wódka czy piwo co za różnica ,przecież nic nam nie będzie. 11 fajnie jest ,no jak tu sie nie napić? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Przerażająca prawda![]() Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie. Od jutra nie piję;n "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 26-09-2009 10:03 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szpaq - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
no cóż... Isi jeszcze trochę brakuje... może za jakiś czas to się zmieni...![]() jedno jest piękne.. gra do końca ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Zawodowy sport to obecnie dla mnie totalny syf! Wręczanie imitacji medalu, odczytane błędnie nazwiska a kompletną paranoją są testy na płeć!:H Przecież to jakiś kabaret! Jedynym kolesiem którego darzę obecnie sympatią to U.Bolt bo na poprzedniej olimpiadzie trener czekał na niego przed wioską olimpijską aż wróci z dyskotekowych tańców.Tego samego dnia robi rekord świata z rozwiązanym butem! Po prostu talent z sympatyczną domieszką luzu i normalności.Pecha mają Ci w życiowej formie którzy przybiegają na metę 2/3 metry za Nim.Podobna sytuacja jest z polskimi tyczkarkami,choć tym razem były najlepsze!:k Edytowane przez Yazomb dnia 21-08-2009 23:24 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szpaq - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
|
... e tam, też się nie macie czym podniecać... dziś w nocy Radwańska gra z Sharapową podczas WTA Toronto, o dziwo nasza rodaczka tym razem jest liderką... ... czy uda się Isi dostać do półfinału? hmn... dowiemy się z Eurosportu o 2:45 w nocy... znaczy ja się dowiem i Wam powiem ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
temat gorący... oczywiście polska ekipa walczy pięknie wczoraj usain bolt spacerkiem wszedł do finału 200m. jak On biega! mozna by tu dlugo dyskutować, dla mnie bieganie z prędkością 44km/h to kosmos...może on jest kosmitą? ![]() z ciekawostek...mistrzyni świata na 800m ma sie poddać testowi płci ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Przewrotnie właśnie w tym wątku. MŚ w LA w Berlinie na półmetku a u nas na stronie taka cisza... Piękny finał dzisiaj w rzucie dyskiem, srebro z nutką złota w tle. młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~wolfi Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Stare reklamy biegowe Adidasa. Specyficzne, ale niewątpliwie mają klimat:) http://www.chayden.net/Runs/Adidas/index.htm |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: Pamiętaj synku: lataj nisko i powoli: http://www.youtube.com/watch?v=5CIoypKR1Ec&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DsP5EsNHjOc Milo "polatac".:]:]:] Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |