|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Nie tylko bieganie |
| Autor | RE: ......ble,ble, ble | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
a jakby jeszcze było pod górkę i taką trawką nie tylko dla krowy Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 02-04-2012 21:05 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
Ja bym się nie obraził na taką bieżnię:![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (960x717px) kliknij w obrazek jakby byłą z górką to jeszcze lepiej. Taka trawiasta to byłby wypas. Nie tylko dla krowy. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Hałdę nie , ale jakby zamiast tego co pozostało po tym:to chyba byś się nie obraził? Albo właściwe lepiej nie, bo gdzie by kibole robili ustawki ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
| Ja o takich stadionach nie marzę. Oczyma wyobraźni ujrzałem taką 8-torową bieżnię prowadzącą na hałdę, albo Kalatówki, albo... brrrrr NIE!!!!! Zobaczycie, wszystko kiedyś qrwa zabetonują. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Z okazji zbliżających się igrzysk dla ubogich państwo wydało miliony na stadiony, które po igrzyskach nie będą się nadawały do niczego. ( Nawet bogaci Niemcy maja problemy z utrzymaniem słynnej Alianz Areny). Ale o stadionach lekkoatletycznych takich jak ten na zdjęciu możemy tylko pomarzyć Podbiegi, zbiegi, siła biegowa, trening, górka - wszytko czego trzeba: dobrze ze mamy hałdę ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Kiedy to zobaczyłem to też od razu pomyślałem o Danie Osmanie. Właściwie to On wymyślił skoki na linach do wspinaczki! Tak się wspinał: http://www.youtube.com/watch?v=4ujNKmwDbys a tak skakał: http://www.youtube.com/watch?v=si2j6IaKQGU ...no i raz lina pękła i nie ma Dana. ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
śp. Don Osman też tak robił . Ja jestem za!!! Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Największa huśtawka na świecie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4B36Lr0Unp4#! pobujało by się ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Fajne![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lukaszg Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
http://apod.nasa.gov/apod/ap120312.html oczywiscie punkt odniesienia dla biegaczy tez jest ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
na facetach tylko w MONO Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Ciekawie muszą działać na facetach i nie myślę tu o cyckach!![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Nooo, bardzo fajne![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
Niezłe słuchawki![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-rXhLxEDonY&sns=em Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
Filmik rewelka, można sie nakręcić, np na narty, wiec wsiadasz w auto i jedziesz do Szczyrku, a tam nie ma gdzie nawet zaparkować, w końcu udaje się i znowu wyhamowujesz w kolejce do orczyka , także filmik oglada sie jednym tchem własnie dlatego że to zlepek sekundowych kawałków ... |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
spoko Miras, na 48 h jak będzie się zbliżał do 374 kaema to mu się asfalt zwinie i może biec choćby i kolejne 20 km![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
kula napisał/a: a właściwie podpisał: 48h=>375=>browar - ja ci dam q...a browar , albo pomogę ci sie wypierdzielic na 374km albo od razu po 374 będziesz miał 376![]() Ale we wrześniu na 24h w chipsach bedziesz pływał, bo ja z natury dobry przecież jestem ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 01-03-2012 12:19 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
| Zdjęcie rzeczywiście piękne. Ciekawe tylko, ilu z tych gostków przeżyło. Zauważyliście, że rzadko pokazywali lądowanie? | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Widziałem kiedyś dokument o tym jak sie robi takie filmy, po obejrzeniu tego materiału miałem pewien niesmak ze widzowie są w pewien sposób oszukiwani, ale potem dojrzałem do wniosku że jeżeli nie było by tak robionych filmów nigdy nie mielibyśmy okazji zobaczyć na własne oczy tego co ludziska potrafia wyczyniać. Więc teraz pomimo pewnego dystansu, z przyjemnościa napawam sie takimi widokami mając pełem szacunek zarówno do tych waryjatów, którzy są bochaterami filmu jak i do tych dzięki którym możemy to w taki sposób ogladać. Rewelacyjny materiał no i chyba najlepsi paraglaciarze! A jakby przez przypadek wpadł ci w ręce aparat, którym Twoja szanowna małżonka pstrykała fotki na Górze Kosciuszki" - to daj jakiegos linka do galerii, resztę juz ja zrobię ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Wpadło mi w ucho i oko to wklejam! Najlepsi chyba paraglajciarze! http://www.youtube.com/watch?v=l3aoecca3uU&feature=related |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |