|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 4Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze.com - sobota | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
szpaq napisał/a: kolejny trening za nami ![]() ... kto nie był niech żałuje, a zdjęcia dostępne pod adresem http://szpaq.lap.pl/temp/trening4energy/ ![]() ja nie żałuję , ale zdjęcia pooglądam:] sobota już blislo a długi wekend cały czas trwa .Mam propozycję wykonania sobotniego treningu w kierunku Hałdy lub dwóch Hałd .Wiem że może być rozłam ze względu na (cracovia maraton) , ale ja proponuję wiosenne zwiedzanie Hałd . pozdrawiam i czekam w wiadomym miejscu a tempo bardzo rzeźnikowe:d no co wy , wszyscy na długim wekendzie -nikt nie c hce trenować . jedynie Rafał się zapowiedział esemesowo .![]() byda jednak na was czekał- kierunek hałda |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szpaq - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
smakowąło![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^dugi Administrator
|
|
|||||||||||
|
:}:}:} Niezle sie qurcze,bawicie,az zal pupe sciska,ze moge tylko fotki poogladac,zamiast osobiscie uczestniczyc w naszych treningach. Ale dobre i to - motywuje mnie do biegania,a to juz duzo. Pozdrowionka. Dugi:e:e:e Prawdziwe szczęście nie przychodzi z zewnątrz. Pierwszy,drugi...czy ostatni, wszyscy przekraczają tę samą linię. Keep on running! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||
kolejny trening za nami![]() ... kto nie był niech żałuje, a zdjęcia dostępne pod adresem http://szpaq.lap.pl/temp/trening4energy/ ![]() Edytowane przez szpaq dnia 26-04-2008 18:05 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Bawcie się dobrze, ja niestety będę już daaaaaleko stąd![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||
|
sobota... sobota... jeśli uda mi się szczęśliwie wrócić z gór to będę ![]() ... tymbardziej, że będzie to oficjalny trening 4energy ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
szpaq napisał/a: ... a ja dzisiaj reprezentowałem doliniarzy w Bieruniu Starym koło Tychów ![]() bieg na 3km i zająłem pierwsze miejsce wśród doliniarzy ![]() ) No to chłopie gratuluję zwycięstwa , też mam nadzieję że kiedyś dostąpię tego zaszczytu i będę pierwszy wśród doliniarzy. Oczywiście twój sukces zostaje odnotowany B)"Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||
... a ja dzisiaj reprezentowałem doliniarzy w Bieruniu Starym koło Tychów![]() bieg na 3km i zająłem pierwsze miejsce wśród doliniarzy ![]() Julija napisał/a: pocieszcie mnie, że niedługo z Wami pobiegam ;benie wiem czy Cię to pocieszy, ale dziś w Bieruniu w czasie zawodów była drobna przerwa, żeby kondukt żałobny mógł przejść przez trasę biegu... dziwna forma, ale zawsze to jakiś udział w zawodach ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
|
Mnie zatrzymały sprawy osobiste. Mam nadzieję, że mimo deszczu było jak zawsze super. Powodzenia w Dąbrowie! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
O, to tak też można? Julija napisała: dorzucam swoją opcję - channeling; czyli o 9.15 odbędzie sie Krakowie na Ruczaju seans spiritystyczny: channeling (czytaj łączenie hipnotyczno - kosmiczne) z doliną trzech stawów i aurą cielesnie tam obecnych biegaczy. Wobec tego przyłączę sie do opcji JUliji (tyle, że nie w Krakowie) Julija napisała: pocieszcie mnie, że niedługo z Wami pobiegam ;beJasne ![]() Jak nie na dolinie, to w jakichś zawodach ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Julija - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: Julija napisał/a: kurczę jak dawno nie byłam zWami na dolinie, jeszcze troche musicie wytrzymać ;);co my tu mamy: pętla, agrafka, przejazd w karecie, więc ja dorzucam swoją opcję - channeling; czyli o 9.15 odbędzie sie Krakowie na Ruczaju seans spiritystyczny: channeling (czytaj łączenie hipnotyczno - kosmiczne) z doliną trzech stawów i aurą cielesnie tam obecnych biegaczy. pocieszcie mnie, że niedługo z Wami pobiegam ;beTak Julija, pobiegniesz z nami jutro - spirytystycznie ![]() Zrobie dla Ciebie dwie pętle wokół własnej osi ![]() kochanaś, ino się nie zakręć na amen, bo zniknie mi Twoja aura jutro i co? Edytowane przez Julija dnia 18-04-2008 21:41 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Julija napisał/a: kurczę jak dawno nie byłam zWami na dolinie, jeszcze troche musicie wytrzymać ;);co my tu mamy: pętla, agrafka, przejazd w karecie, więc ja dorzucam swoją opcję - channeling; czyli o 9.15 odbędzie sie Krakowie na Ruczaju seans spiritystyczny: channeling (czytaj łączenie hipnotyczno - kosmiczne) z doliną trzech stawów i aurą cielesnie tam obecnych biegaczy. pocieszcie mnie, że niedługo z Wami pobiegam ;beTak Julija, pobiegniesz z nami jutro - spirytystycznie ![]() Zrobie dla Ciebie dwie pętle wokół własnej osi ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Julija - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
kurczę jak dawno nie byłam zWami na dolinie, jeszcze troche musicie wytrzymać ;);co my tu mamy: pętla, agrafka, przejazd w karecie, więc ja dorzucam swoją opcję - channeling; czyli o 9.15 odbędzie sie Krakowie na Ruczaju seans spiritystyczny: channeling (czytaj łączenie hipnotyczno - kosmiczne) z doliną trzech stawów i aurą cielesnie tam obecnych biegaczy. pocieszcie mnie, że niedługo z Wami pobiegam ;be |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
Miras, czy moge liczyć ze twoja kareta zawita pod moje komnaty skoro świt??![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
haftować nie będę - trochę pobiegam "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Dwóch się wiesza, jeden dziubie. Ja pobiegam. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
sobota już jutro , ja z Rafałem się piszę na jedną pentelkę pozdr. do jutra |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
|
Dziękuję wszystkim współmoknącym! Co planujemy za tydzień? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||
i już po treningu![]() ... doliniarzy nie zraża nawet deszcz i angielska pogoda... na szczęście kulbet przyjechał wiatrochronem ![]() ... a agawa pewnie gdzies teraz jest w połowie drogi do domu ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
no dobra wpadniemy też na doline i się zobaczy gdzie pobiegniemy:] na hałdzie byłem wczoraj z najmłodszą drużyną Edytowane przez kula dnia 12-04-2008 08:06 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |