|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze.com - sobota | |||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ale kicha była ,pogoda mi nie odpowiadała bo za ciepło mi było. I jakaś zmęczona byłam ,więc cicho sza nic nie było , biegu nie było. Nie przyznaję się że w ogóle tam byłam. Teraz chyba zrobię sobie wolne od biegania. Zresetuję się. Mam karnet na siłownie i co tam jeszcze tylko jest, to sobie w między czasie wykorzystam. A potem od nowa...... No ale te zdjęcia, przesadnie przepiękne. Tylko zazdrościć takiego łikendu. W Mysłowicach i Katowicach nie było aż tak cudnie. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: Jesień piękna to i bieganie na dolinie piękne. Trzeba przyznać ze góry też niczego sobie w ten jesienny weekend Miras, dzięki za Twoją fotkę z gór, bardzo mi sie podobała :d:dEla Suchno napisał/a: Ja będę w Mysłowicach mam nadzieję że trafię. Jak ostatnio jechałam do Tychów na zawody to niestety nie trafiłam. To było wkurzające doznanie. Ela pochwal się jak bylo na biegu w Mysłowicach!!? Twoja też miała to coś ciepły bezwietrzny wieczór, zachód słońca na szczycie góry, złoto-czerwone niebo, cisza, spokój i tylko ....;) tak jakbym tam był![]() a świt ....................
a potem było już tylko piękniej:
wyżej :
i złociej ![]()
i szum strumienia i serca westchnienia .............. .
to trzeba powtórzyć ![]() No właśnie Ela - co się działo w Mysłowicach podczas mojej nieobecności ? "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
Jesień piękna to i bieganie na dolinie piękne. Trzeba przyznać ze góry też niczego sobie w ten jesienny weekend Miras, dzięki za Twoją fotkę z gór, bardzo mi sie podobała :d:dEla Suchno napisał/a: Ja będę w Mysłowicach mam nadzieję że trafię. Jak ostatnio jechałam do Tychów na zawody to niestety nie trafiłam. To było wkurzające doznanie. Ela pochwal się jak bylo na biegu w Mysłowicach!!? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^PawelM Administrator
|
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a: mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a:[/b] mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami [/quote]no własnie , dlatego trzeba sprawdzić czy w górach też jest tak ...urokliwie![]() też mam taki zamiar, bo ta jesień w górach jest niesamowita!!! tylko najpierw musze tych studentow zaocznych toszkę pomeczyć ![]() a gdzie sie wybieracie z Celinką jesli mozna wiedzieć?? na południe, na Słowację, gdzie mało luidzi i gdzie nas oczy poniosą szukac odrobiny zapomnienia i balsamu na styrane nerwy i rozklekotaną duszę;) o sercu wspominac nawet nie bedę![]() to chyba się nie spotkamy bo ja pewnie gdzies bliżej i pewnie troche bliżej ziemi musze sie na liście napatrzeć i odetchnąć rzeźkim powietrzem![]() tylko ładne fotki proszę nam zrobic! Udanej wycieczki Miras i oczywiście na fotki czekamy ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Miras dzięki za mapkę. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a: mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a:[/b] mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami [/quote]no własnie , dlatego trzeba sprawdzić czy w górach też jest tak ...urokliwie![]() też mam taki zamiar, bo ta jesień w górach jest niesamowita!!! tylko najpierw musze tych studentow zaocznych toszkę pomeczyć ![]() a gdzie sie wybieracie z Celinką jesli mozna wiedzieć?? na południe, na Słowację, gdzie mało luidzi i gdzie nas oczy poniosą szukac odrobiny zapomnienia i balsamu na styrane nerwy i rozklekotaną duszę;) o sercu wspominac nawet nie bedę![]() to chyba się nie spotkamy bo ja pewnie gdzies bliżej i pewnie troche bliżej ziemi musze sie na liście napatrzeć i odetchnąć rzeźkim powietrzem![]() tylko ładne fotki proszę nam zrobic! Edytowane przez Justycja dnia 10-10-2008 13:31 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a:[/b] mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami [/quote]no własnie , dlatego trzeba sprawdzić czy w górach też jest tak ...urokliwie![]() też mam taki zamiar, bo ta jesień w górach jest niesamowita!!! tylko najpierw musze tych studentow zaocznych toszkę pomeczyć ![]() a gdzie sie wybieracie z Celinką jesli mozna wiedzieć?? na południe, na Słowację, gdzie mało luidzi i gdzie nas oczy poniosą szukac odrobiny zapomnienia i balsamu na styrane nerwy i rozklekotaną duszę;) o sercu wspominac nawet nie bedę![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: Justycja napisał/a:[/b] mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami [/quote]no własnie , dlatego trzeba sprawdzić czy w górach też jest tak ...urokliwie![]() też mam taki zamiar, bo ta jesień w górach jest niesamowita!!! tylko najpierw musze tych studentow zaocznych toszkę pomeczyć ![]() a gdzie sie wybieracie z Celinką jesli mozna wiedzieć?? |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Ela Suchno napisał/a: Ja będę w Mysłowicach mam nadzieję że trafię. Jak ostatnio jechałam do Tychów na zawody to niestety nie trafiłam. To było wkurzające doznanie. Zapewne tak samo wkurzające jak nie dobiegnięcie do mety ![]() moze ta mapka troszeczkę ci pomoże ![]()
Justycja napisał/a: [quote]mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami [/quote]no własnie , dlatego trzeba sprawdzić czy w górach też jest tak ...urokliwie![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja będę w Mysłowicach mam nadzieję że trafię. Jak ostatnio jechałam do Tychów na zawody to niestety nie trafiłam. To było wkurzające doznanie. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
mirasvitas napisał/a: Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() Kulbet i do tego jakieś interwały, ale tak żeby Cie styrały na maxa ![]() również życze wszyskim powodzenia!!! Pogoda w sobote ma być ładna, zesztą ta mgła o poranku też ma swój urok, ciągle kojarzy mi sie z górami ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
shplus napisał/a: kulbet napisał/a: paru się nie zmobilizuje bo jedzie biegAĆ DO pOZNANIA . wybacz ![]() Na delikatny rozruch, jedno kółeczko wskazana, a startujecie dopiero w niedzielę. Kulbet - w sobotę pierdykniesz sobie trzy hałdy i w niedziele pójdziesz jak na ruskim spitytusie ![]() Życze powodzenia wszystkim startującym na dolinie, w Poznaniu czy też w Mysłowicach na memoriale Chromika, mnie niestety nie będzie w ........okolicy ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
kulbet napisał/a: paru się nie zmobilizuje bo jedzie biegAĆ DO pOZNANIA . wybacz ![]() Na delikatny rozruch, jedno kółeczko wskazana, a startujecie dopiero w niedzielę. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
paru się nie zmobilizuje bo jedzie biegAĆ DO pOZNANIA . wybacz![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Ivka napisał/a: (...) Ale chociaż bardzo lubię grać w pingla to i tak wolałabym pobiegać z rana z Wami niestety polecenie służbowe tzreba wykonać hehe...W imieniu doliniarzy polecenie służbowe: w sobotę o 9-tej pełna mobilizacja... ok z samorządem nie wygram ale wszystkich biegających serdecznie zapraszam będzie piękna słoneczna pogoda choć z rana jeszcze trochę zimno. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
Ja bardzo żałuję, ale nie będę tym razem Bladym świtem w sobotę jadę na mistrzostwa pracowników samorządowych do Dąbrowy Górniczej jako.......uwaga: pingpongistka Mam nadzieję wszystkich ograć hahaha:) Ale chociaż bardzo lubię grać w pingla to i tak wolałabym pobiegać z rana z Wami niestety polecenie służbowe tzreba wykonać hehe... |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
| Ja postaram się być w najbliższą sobotę, kto jeszcze? | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
ja na COBa za miesiąc trzeba myśleć o przyszłym sezonie- a treningu gratuluję w taką pogode to nawet psa bym nie wygonił![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
Dzięki Wam za wspólny trening zwłaszcza Mirasowi, który zabawiał mnie rozmową przez cały bieg i czas szybko zleciał Pogoda co prawda za przeproszeniem ciulata ale humory dopisywały Tak mi się dobrze biegło, że jeszcze zrobiłam chwilę później na COBie (siłownia na Ochojcu) 12 km dobrze, że to nudne więc na tym poprzestałam.... na dziś wystarczy chyba![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: I ja będę. Gdybym wiedział wcześniej że sobota wolna, to bym do Lublińca pojechał. A tak zaliczę trening o magicznym numerze 111. Obym nie zaspał:) Pikot !;!;!;!;!;!;!;!;!;! Wstawaj ! ;!;!;!;!;!![]() No masz szczęście że usłyszałeś ![]() Krótka relacja z dzisiejszego treningu http://www.doliniarze.com/readarticle.php?article_id=190 "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 04-10-2008 12:45 |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |