|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze.com - sobota | |||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
buuu a ja jeszcze tak nie mogę no i ta praca w soboty,jak tu się urwać. dzisiaj idę biegać pierwszy raz po kontuzji .Będzie raczej delikatnie.Pozdrawiam wszystkich. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^PawelM Administrator
|
|
|||||||||||
Kolejny sobotni trening na dolinie już za nami Z czego ogromnie cieszę się Czy ktoś wie może, który to był trening? Ja niestety pogubiłem się w liczeniu![]() Stawiła się nas czwórka, Ela była na rowerze, ale obiecała, że wieczorem zrobi tradycyjną pętelkę na dolinie, wobec czego trening jej zaliczamy ![]() Dziękuję za miły trening i zapraszam stare i nowe twarze na kolejne sobotnie truchtanie ![]() [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/1928/p1100079medium.jpg[/IMG] |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
A mnie nie będzie bo ma remont w domu oraz w głowie![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
|
Ela Suchno napisał/a: Kto jutro przyjdzie na trening? Jak na razie - wszystko wskazuje na to, że będę. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Ja jeszcze kontynuuję przerwę. Za tydzień już będę. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Kto jutro przyjdzie na trening? Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lukas1906 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ivka napisał/a: Ekipa w składzie: danfoss, kbond i jo byliśmy na NICu górskim w parku chorzowskim, jedno kółeczko 2,5km z przewyższeniami 44 metry (od wioski rybackiej do góry do planetarium do klamki:) i nazod) Nabiegaliśmy 6 kółeczek danfoss i jo (15km), 7 kółeczek kbond (17,5km). Pogoda super, świetnie się biegło, tempem żwawym:) Ja też byłem, i nabiegałem 25km ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ekipa w składzie: danfoss, kbond i jo byliśmy na NICu górskim w parku chorzowskim, jedno kółeczko 2,5km z przewyższeniami 44 metry (od wioski rybackiej do góry do planetarium do klamki:) i nazod) Nabiegaliśmy 6 kółeczek danfoss i jo (15km), 7 kółeczek kbond (17,5km). Pogoda super, świetnie się biegło, tempem żwawym:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^PawelM Administrator
|
|
|||||||||||
Kolejny sobotni trening już za nami Sławek prezentuje nowe buty, które już za moment poniosą go przez dolinę![]() Jeszcze tylko pamiątkowe grupowe zdjęcie i ruszamy na pętelkę, a część z nas nawet na dwie ![]() Miło było znów pobiegać na Dolinie Dziękuję za fajny trening![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Andrzej napisał/a: Jutro biegamy na dolinie, czy na NICu? (przypuszczam, że tu i tu ktoś będzie...) Przypominam, NIC jest w Chorzowie o 10:00 tym razem w wersji górskiej. http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?t=29001 Chyba się wybierzemy na NIC-a z kbondem:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
|
Jutro biegamy na dolinie, czy na NICu? (przypuszczam, że tu i tu ktoś będzie...) Przypominam, NIC jest w Chorzowie o 10:00 tym razem w wersji górskiej. http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?t=29001 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lukas1906 Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Wątek dotyczący biegu Kukuczki został wrzucony na początku sierpnia tutaj: http://www.doliniarze.com/forum/7,292,0,bieg_24-godzinny_na_dolinie_3_stawow__3-4_x_2009 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Damek napisał/: Dlaczego dziwna lista ? Dziwne jest to, że startowe to chyba na miejscu można, w dniu startu? Dziwi mnie tak liczna reprezentacja młodych kobiet. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Damek napisał/a: i tak to jest... Na pewno pobiegam na dolinie 4 października i to dość długo, bo aż 24 h Mam nadzieję, że mogę liczyć na doping i wsparcie doliniarzy ? Masz moje wsparcie-Ty i reszta ekipy. Może wpadnę na dolinę po Nozu, ale nie obiecuję. Zerknęłam na listę startową i trochę dziwna, wg mnie...:bz |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Damek napisał/a: Kiedyś bardzo lubiłem sobotnie treningi na dolinie, szczególnie te z Bohdanem. Muszę znowu przyjechać...ale za tydzień zaś mi nie pasuje ![]() Tydzień temu był i Bohdan i rektor AWF-u p.Waśkiewicz ale myśmy byli w Gorcach, za tydzień część z nas walczy na biegu wysokogórskim w Zakopcu, no ale podobno to nie ostatnia sobota w tym roku ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
agnieszka_ napisał/a: Ja zrelaksuję się w Kotlinie Kłodzkiej ![]() no to pięknie, pogody życzę i udanej ' Lawiny " ![]() 156 - słownie: sto pięćdziesiąty szósty raz na dolinie o godz. 9.00 spotkali się zapaleńcy biegania po dolinie i nie tylko. ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek Osobiście pojawili się : Andrzej, Marian, Zdawek, KrzysztofK, MichałK, Miras oraz pies typu Tybet. Zaliczona została tradycyjna doliniarska pętla a następnie część ekipy pognała na drugie okrążenie a część pod przywództwem Zdawka ćwiczyła na alejce głównej WT, niestety Zdawek tak popyla że po drugim etapie o dł 1300 m razem z Michałem poddaliśmy się . Jak zwykle było wesoło i kolorowo, tym bardziej że nie da się tego ukryć ale na dolinę powoli wkracza jesień ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 12-09-2009 08:08 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Ja zrelaksuję się w Kotlinie Kłodzkiej![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Ktoś jutro biega na dolinie ? Ja mam zamiar oderwać się od codziennego tyrania i zrelaksować się na dolinie![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
@bolek117 Super Administrator
|
|
|||||||||||
Taa... Jak widać komórki stały się niezbędne do życia. Jak raz telefon został daleko od domu i moich kieszeni i już takie ważne informacje nie zostały przekazane. Reuters chyba ze mnie nie będzie![]() "Daj młodemu człowiekowi mapę do Nieba, a odda Ci ją jutro... poprawioną." Fiodor Dostojewski |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: 152 Byliśmy i zmokliśmy. Justyna, Ivka, Andrzej, Zdawek(chwilkę), Łukasz F., Łukasz G., Marek, Bohdan i pan rektor AWF Zbigniew Waśkiewicz, Piotrek i ja. Chyba tyle, jakbym o kimś zapomniał, to dopiszcie. Były jakieś ustalenia dotyczące treningów na dolinie ? Czy to była tylko wizyta kurtuazyjna ? Przepraszam że informacji o tym że będzie Bohdan i rektor AWF-u nie przekazałem wcześniej , ale utknęła ona w piątek w telefonie Bolka ( my byliśmy już w drodze na maraton Gorce). Musimy poprawić komunikację między sobą. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |