|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze.com - sobota | |||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
| A ja Wam nie obiecam że z Wami pobiegam... Jutro musze podzielić uwagę między przedswiatecznymi zakupami, 24km przebieżką, doliniarskim treningiem... wyscigami F1 i ciężko to ustawić w odpowiedniej kolejności... zawsze coś cierpi jakbym nie układał. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
| Ivka i Jarząb stawią się na treningu ale dystans jaki pokonamy zależy od stopy Ivki.Pętelkę raczej trzaśniemy!:L | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Niestety jak na taaaka sobotę przystało, ja tyram w pracy , ale będem intensywnie rozmyslał jakby sie wyrwać na małe kółeczko ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
alloo, ja wiem, że święta idą, ale w sumie można te święta zacząć biegowo, coby potem z czystem sumieniem do stołu zasiąść![]() kto będzie zatem jutro na Dolinie? tak na taki krótszy dystansik, powiedzmy 20 km:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
W ten wiosenny poranek , jak zwykle ekipa doliniarska stawiła się przy "Śniadaniu na trawie". Dzisiaj dołączyli do nas czterej młodzi biegacze, którzy zarażeni bieganiem na "Pumie" postanowili trenować również w soboty na dolinie.![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x613px) kliknij w obrazek Wszyscy dzielnie pokonali pierwsza doliniarską pętlę i obiecali za znów przyjdą pobiegać ![]() Po drugim kółku Ela przeprowadziła rozciąganie zgodne z zasadami Jogi, niestety większość z nas mogla tylko z podziwem oglądać wyczyny Eli i próbować ja naśladować, chyba tylko Sławek reprezentował na tyle wysoką wiedzę że wykonywał ćwiczenia zgodnie z zaleceniami "Pani instruktor" ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
ja jednak dzisiaj nie będę bo jakaś choroba chcę się do mnie dobrać a jutro przeca bieg:oe Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
ulotek na pewno, niestety nie wiem jak to się stało ale nie mam plakatów![]() ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
szpaq - ostrzeżenie Usunięty
|
|
|||||||||||
| witam, jutro będe na treningu, czy będzie możliwość odebrania plakatów i ulotek? | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x514px) kliknij w obrazek No właśnie, gdzie się ludziska pochowały, czas się obudzić z zimowego snu Kula ty nie bądź taki skromny, prowokator jesteś i tyle, jeszcze kółeczko jeszcze pętelka to jeszcze i ósemka to może jeszcze za autostradę i po trasie 4energy no ale jak odmówić w tych okolicznościach ![]() A Hołda nie przybiegł bo jak się dowiedział że ma dymać 33 km to zrezygnował. W ogóle można było zauważyć że dzieci zaczynają bać, jak JanuszS i Zdawek zafiniszowali to była panika na alei. Jako ze dolina rozkopana zgodnie z zapowiedziami trasa została lekko zmodyfikowana, no i się wydłużyła ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
Biegało się cudnie wręcz upalnie Niema zmiłuj, od jutra zakładam koszulkę z krótkim Ja bieg zakończyłem kilkukilometrowym spacerem po wiosennej dolinie 3S. Później do domu i zobaczyłem Malysza zawalajacego sobie MŚ a po godzinie Justynę K. która kolejny raz miała "wypadek" na trasie. Jeszcze trochę i Norwegia będzie naszym sportowym wrogiem Narodowym A wracając do biegu.... Gdzie reszta ? gdzie Marcin? Gdzie Lila? gdzie cała reszta która nie startuje w Sobótce... Żałujcie szkoda wiosny. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
hołda nie przybiegł ale byli inni i się trochę nabiegało ps Czekam na info z Sobótki Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Będzie, będzie, będzie Kula i jo Może hołda![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Będzie ktoś jutro ? potruchtałbym troche :-) | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
jakby ktoś chciał w sobotę zrobić troszkę więcej pętelek po dolinie to by było super tępo wolne i kupę tematów to przegadania ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
jednak nie po a nadal i w trakcie , pojawiłem się bo mnie już szlag trafiał i za namową dobrych ludzi postanowiłem tę chorobę zabić biegiem, ale pomimo ostrej walki ( to co jeszcze kółeczko ?, to co może jeszcze jedno ), pomimo zdefiniowania powodów mojej choroby przez Yarząba, określenia zestawu farmaceutyków przez doktora Sławka, propozycji kolejnego kółka od Kuli i wielu dobrych słów otuchy od wszystkich obecnych -tę walkę przegrywam![]() Czy doktor Masakra zaleci mi jutro Hołda tour ? Zobaczymy rano czy dam rade zwlec sie z bryki, może jutro nastąpi decydujące starcie ![]() 181 spotkanie -miało być "wiosenne":d, no i było ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
nie taki ten śnieg straszny bo na treningu kupa doliniarzy nawet Miras był (po chorobie ) a resztę relacji niech ktoś dopiszę bo ja idę na sanki Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 13-03-2010 14:27 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Dzięki Andrzej za podtrzymywanie tradycji pamiątkowej foty![]() A mnie aż żal dupę ściska jedni na dolinie drudzy na Perle;be a ja....;be;be;be"Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
Oto dzisiejszy skład na treningu na Dolinie. Drugie kółko było już w nieco mniejszym gronie, ale z ostrym finiszem, a na dalsze bieganie chyba jeszcze znaleźli się chętni.![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Pamiątkowa fotka z treningu u Truchtaczy w Mysłowicach. Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (720x481px) kliknij w obrazek Nawet deszcz przestał padać gdy zobaczył taką silną grupę biegaczy. Dziękuję wszystkim doliniarzom, którzy stawili się na Rozalii, a szczególnie Lili, która ze względu na posiadanie dodatkowego napędu, nie była w stanie utrzymać się na własnych nogach na tym lodowisku i musiała zawrócić. Zrobiliśmy 11 km pętlę zwiedzając Mysłowice-dziurawice. Aura nie była dla nas zbyt łaskawa i nie pozwoliła nam pobiegać po pięknych ścieżkach biegowych lasu mysłowicko-giszowieckiego, no ale przecież nie ostatni to nasz wspólny trening. Po biegu Dorota poprowadziła profesjonalny stretching i ...chyba zbyt się przyłożyłem, bo mam kłopoty z chodzeniem ![]() =========================================================================== Nie , nie, nie ;n a tak sie starałem aby mapki były czytelne ;be;beSpotykamy sie w miejscu startu pierwszego Biegu Spełnionych marzeń czyli na Rozalii ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x424px) kliknij w obrazek Najłatwiej dojechać z okolic doliny, autostrada A4 z Katowic w kierunku na Kraków, pierwszy i jedyny zjazd ok 5km za Katowicami, na Myslowice i nie da się inaczej jechać jak tym zjazdem w prawo dookoła na wiadukt nad autostradą , dalej prosto, po prawej mijamy łącznicę zjazdu z autostrady z Krakowa, wjazd pod małą górkę i po lewej widzimy jedyny domek w tej okolicy -to leśniczówka, zjazd łukiem w lewo w dół, cały czas drogą dwupasmową po ok 700 m jest możliwość wykonania nawrotu, bo trzeba wrócić do leśniczówki, mając ją teraz po prawej stronie, zaraz za nią, bezpośrednio za tym domem, skręcamy w prawo w niepozorną asfaltową drogę , uwaga -łatwo przeoczyć ! Jaszcze z 500 m i jesteśmy na miejscu, leśny parking przy o ogródkach działkowych. ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x384px) kliknij w obrazek W razie czego proszę dzwonić 608 38 88 86 zresztą będę wcześniej warował na skrzyżowaniu przy leśniczówce. LiLa puść mi twój nr tel. I pissss bardzo wszystkich, bądźcie na czas Do soboty ! Jutro mnie nie ma w okolicy wiec jakby co wiszę na komórce. "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 27-02-2010 13:07 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Lila Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Zestaw canicossowy będzie. Jak coś mam miejsce w samochodzie i mogę kogoś zabrać na pokład. Miras...mało co wnioskuję z mapek...czy startujemy z parkingu przy Fali( okolice restauracji Amfora) ??? |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |