|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 3Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze.com - sobota | |||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Faktycznie , wysłałem szpiega bo lubię wiedzieć czy nie pojawił się jakiś nowy konkurent biegowy lub jak trenują obecni mistrzowie . trzeba trzymać rękę na pulsie ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Istotnie był taki ktoś i ja wiem kim on był to szpieg z krainy deszczowców, Karrrrramba, czyli Mati od Kóli![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Przez chwile jechał z nami pewien młody rowerzysta, w koszulce SM. Biorąc pod uwagę moją niezdolność do rozpoznawania twarzy, nie odważę się podać jego tożsamości. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Na dzisiejszym wakacyjnym treningu pojawili się: Tym, którzy właśnie wrócili z afrykańskich wojaży, było troszeczkę zimno razem z grupą przebiegłem 1,5 okrążenia, by udać się w kierunku chaty, na moim liczniku stuknęło przeszło 20 km Z kronikarskiego obowiązku, ale i z wielką przyjemnością informuję, iż za tydzień odbędzie się 250 trening naszej grupy ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" Edytowane przez mirasvitas dnia 09-07-2011 13:25 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kot Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Kronikarsko: w sobotę 2.7.2011 było nas czworo: Sylwia, SławekK, KrzysiuG i ja. Zrobiłem jedno kółko, reszta więcej. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~andrew Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Też się wybieraliśmy w góry i myślałem o Żarze - rok temu było fajnie i czas pewnie bym podciągnął, ostatecznie rano trzeba było zawieść mamę i spóźnieni skończyliśmy na 7h włóczeniu się w okolicy Błatniej i Klimczoka. też było fajnie. Super że górska ekipa się wzmacnia. Jak ktoś chce sobie wzmocnić stawy kolanowe to proponuję górskie zbiegi z Hasky'im rwącym w dół P.S. Co z Magistralą tatrzańską - coś już wiadomo? Gratulacje Justycja ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~xenon1981 Użytkownik
|
|
|||||||||||
eh z chęcią bym się z Wami pościgał ale daje sobie jeszcze jeden rok na przejście w góry :-) Ale obiecuje że za rok jak zdrowie dopiszę będę trzaskał górskie po kolei ile dam rade![]() Fajnie mieć taką paczkę rywali w zanadrzu :-) praca, praca, praca |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Zgrzać innych...choćbym miał się....nie odpuszczę do ostatniego metra. PS. A w tym sezonie to żonka, co bieg to 4 w kategorii ![]() młody: chwila i będzie śmigać. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
To tylko takie gadanie.Rywalizacja z bratem? Po co? Przecież wybór jest duży wśród pozostałych.Chyba lepiej razem grzać innych.No chyba że bracik będzie się niemiłosiernie wlókł!![]() Edytowane przez Yazomb dnia 26-06-2011 22:46 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~wolfi Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Yazomb napisał/a: No to bracik może Rysianka tylko co tu zrobić z tym 1-1,3km asfaltu gdzie mi zwiejesz na 250m! ![]() ![]() Zróbcie jak w zawodach kolarskich najpierw start łagodny i razem sobie truchtacie, gadacie, uśmiechacie się do zdjęć jak celcebryci, a z końcem asfaltu start ostry i walka:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Justii już wszystko wiem od bracika i gratuluję pudła w kategorii.Dobrze że wróciłaś w góry! Co do wyniku bracika to nie wierzyłem że mogę z nim w bieganiu nawiązać walkę ale na Żar wbiegł 31 sek.szybciej ode mnie.Rok temu bylo po błocie,kałużach i w deszczu.Wiem że jest dużo czynników które wpływają na wynik jednak i tak sądziłem że różnica będzie większa. No to bracik może Rysianka tylko co tu zrobić z tym 1-1,3km asfaltu gdzie mi zwiejesz na 250m! ![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
fajne widoczki![]() my tez nie proznujemy. wczoraj wdrapalismy sie na górę żar w tym pięknym biegu a w nagrodę wylosowałam lot widokowy szybowcem nad beskidami. troche sie losujące osoby pomysliły bo nastepny był lot w tandemie, ale im to wybacze zabraklo w tym roku makaronu, zamienili menu na kiełbase i z ciekawostek celińska była przed zatorską. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
My już po podróży poślubnej ale żeby nie było to treningi doliniarskie się odbywały i to w prawdziwych dolinach!![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (599x800px) kliknij w obrazek które wyglądały dość bajkowo ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x599px) kliknij w obrazek wysoką temperaturę można było pokonać dzięki licznym wodopojom ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x599px) kliknij w obrazek edit: pozwoliłem sobie na pewne zmiany, wybaczycie ? Edytowane przez mirasvitas dnia 24-06-2011 21:40 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Andrzej Administrator
|
|
|||||||||||
|
Dziś, jak co sobotę, odbył się kolejny trening. Byli: Lila, Kula, Andrzej_M, Zdawek i ja. Pierwsze kółko przebiegliśmy dość szybkim tempem, a na drugim już nie zostałem, więc nie wiem, czy nie było jeszcze szybciej... Dzisiaj trening zacząłem koło 8.00, żeby po jednym kółku już być w domu. -- "Powodem dla którego biegamy, wcale nie jest chęć pokonania innych, ale potrzeba bycia z innymi" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
tak dawno mnie nie było na sobotnim treningu ,że się stęskniłem .... że hej pobiegamy ? może poznam kogoś nowego ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ysionek Użytkownik
|
|
|||||||||||
Tożto wypadki chodzą po tych doloniarzach Gratulacje wszystkiego naj na nowej... trasie no i szampańskiej impry bez skutków ubocznych dnia następnego...Chociaż ja nie wiem czy taki event powinien zwalniać z treningu? Może jednak mała przebieżka z Doliny prosto pod ołtarz w pełnym ślubnym rynsztunku pozdrYś |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Mnie też nie będzie,wypadł mi własny ślub!![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Mnie nie będzie, niestety wypadł mi niespodziewany wyjazd w sobotę , który mocno pokrzyżował moje plany na sobotę. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ysionek Użytkownik
|
|
|||||||||||
Hey! Jak tam plany na najblizszy trening sobotni? Wybiera się ktoś, czy też wszyscy idą na bieg Kukuczki? Bo my z Aną/Anią mamy zamiar grzecznie się stawić o 9tej mmm... ostatnio nam się było nie dotarło... ze względu na pranie żabami, wybrałyśmy nieco bliższe okolice i wyladowałyśmy na Pogorii... no żebyśta nie myśleli że się opierniczamy;)PozdrYś |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
Dzisiaj do treningu dołączył nowy kolega Piotrek. Tak jak wspominałem polecam w ramach treningu cukl biegowy na którym biegacz decyduje o dystansie od ok.4.195m do ok.42.195m http://www.biegowakorona.pl/ Starty są w soboty o godz. 12.00 jednak na treningu o 9.00 też podobno pojawiają się " Nasi "! |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |