|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: doliniarze-hołdziarze - spotkania niedzielne | |||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
wogole nie ma sie czym martwić, bo i tak w 2012 nastąpi koniec świata...oczywiscie jak nas do tego czasu świńska grypa nie wykonczy![]() ;P |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
No to pieknie, a wszyscy beblają o jakimś globalnym ociepleniu klimatu![]() Ten lodowiec to dopiero poczatek, pamiętacie jak było na hałdzie wiosną ? Mało nam Kula nie zginął : ![]() ![]() Juz za kilka lat bez raków nie pobiegamy ![]() ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x534px) kliknij w obrazek "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
uważajcie bo na hałdzie a dokładnie na ścianie północnej występują już zaczątki lodowców![]() ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (800x600px) kliknij w obrazek ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Tak się zastanawiałem dlaczego na fotach nie ma Kóli ale jest na focie nr.4 i to w postaci takiej jak się pojawiają nad polami i wygniatają kręgi zbożowe! To jak Kóla wyszedł na zdjęciu i ile przebiegł w tym sezonie to po prostu UFO!:d |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
:[[:[[:[[:[[:[[:[[:[[:[[:[[:[[:[[ koniec z końcem sezonu , jutro idę biegać![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
może i trening nie niedzielny tylko dzisiejszy to dedykuje go tym co odpoczywają po sezonie biegowym , mają dość biegania albo co gorsze męczą się z kontuzjami ps zdjęcia będą bez komentarza a ADMIN mi wybaczy ,że zaśmiecam forum zdjęciami ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek pozdrawiam ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 02-11-2009 18:48 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
Aleś się wypierdzielił :!Musze pogonić admina aby wreszcie zrobił ten temat na "doliniarskie rany, blazy, odciski i inne czarne pazury". szybkiego zagojenia rany - tylko najpierw kule wydłubaj ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~kbond Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
W wyniku analiza balistycznej wyszło co następuje: Pocisk kaliber 0,16 mm został wystrzelony przez Bojówkarzy z Szwadronów Śmierci im Jose Arkadio Moralesa. Pocisk docelowo miał trafić w bramki na autostradzie a4 ale trajektoria lotu została zmieniona wskutek zderzenia z pociskiem typu ziemia ziemia wystrzelonego z okolic Murmańska przez okręt wojenny bandery Stanów Zjednoczonych typu Alabama. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Kulbea napisał/a: jako że powstała konieczność aby powstała "GALERIA RAN BIEGOWYCH " ja chciałbym przekazać pierwsze zdjęcie z dzisiejszej wycieczki na hałdę . ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ps. mam duże wrażenie ,że Jusssssssstycja maczała w tym swoje łapska .oficjalnie proszę o zwrot mojej kukiełki ŁÓDÓ pozdr. dzisiaj jako kulbea I oto skutki świątecznego obżarstwa,lenistwa,i chlania bez umiaru! A potem się nóżki plączą!:d |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Kulbea Użytkownik
|
|
|||||||||||
jako że powstała konieczność aby powstała "GALERIA RAN BIEGOWYCH " ja chciałbym przekazać pierwsze zdjęcie z dzisiejszej wycieczki na hałdę . ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ps. mam duże wrażenie ,że Jusssssssstycja maczała w tym swoje łapska .oficjalnie proszę o zwrot mojej kukiełki ŁÓDÓ pozdr. dzisiaj jako kulbea |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
foto relacja z niedzielnego jumania postanowiliśmy zabawić się trochę w górników i pobiegliśmy na kopalnie ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek Yastrząb bardzo się bał tego co robimy ale Alka mu nie dała za wygraną ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek Yastrząb non stop coś załatwiał przez fona - miałem wrażenie ,że dzwonił o poradę do ojca dyrektora . A dziewczyny jakby nigdy nic ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek a przecież nakradliliśmy taką kupę węgla ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek Ela była bardzo chytra bo brała nawet do butów ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek na koniec wszystko musieliśmy zostawić i skorzystać z naszego superdobrego wytrenowania i po prostu - spi....lać ![]() Szerokość obrazka przekroczyła 480px i został on przeskalowany. Aby obejrzeć oryginał (640x480px) kliknij w obrazek ps oznak wiosny nie było ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia Edytowane przez kula dnia 02-03-2009 19:37 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
kulbet napisał/a: faktycznie było gites a jutro będzie kilka fotek . nogi trochę mnie bolą a to znaczy ,że rosną ![]() Uważaj, bo jak ci urosną tak jak moje to dopiero wtedy przekonasz się jak takie giry potrafią capić ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
faktycznie było gites a jutro będzie kilka fotek . nogi trochę mnie bolą a to znaczy ,że rosną ![]() Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ela Suchno Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ja też się ucieszyłam ze wspólnego treningu, gdy niczego się nie spodziewając przed 13 godz otworzyłam wątek i zdążyłam jeszcze na spotkanie a samej to wcale mi się nie chciało biegać, było gites dzięki. Ela Suchno |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Pierwszy konkretny trening w tym roku (w ogóle pierwszy trening biegowy w tym roku...) zrealizowany:) Dzięki, dziewczyny i chłopaki:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
agnieszka_ napisał/a: Jakie " lub nie " ? wypluj te słowa! Tfu! Tfu! I jeszcze odpukam w niemalowane Puk Puk Puk! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
| Jakie " lub nie " ? wypluj te słowa! | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
agnieszka_ napisał/a: Yazomb napisał: Złą informacją może być to że podobno abstynentom nie wolno startować! no to fatalnie jak dla mnie...;be muszę szybko coś z tym zrobićNic się nie bój! Po Rzeźniku ukończonym lub nie...pierwszy trening!:d |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
![]() |
|
|||||||||||
|
Yazomb napisał: Złą informacją może być to że podobno abstynentom nie wolno startować! no to fatalnie jak dla mnie...;be muszę szybko coś z tym zrobić |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^kula Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
kolejna niedziela już jutro i kolejny trening z cyklu poszukiwania wiosny na hałdzie .w imieniu Yastrzebia i moim zapraszamy . most widmo o godzinie 13.05 13.10 lub bezpośrednio u mnie z placu o 13 ps tempo ślimacze a atrakcji crosowych co nie miara Sztuka treningu - to radość ze zmęczenia |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |