|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 2Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: Stadion AWF | |||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
w aproposie tak zwanym czarnego humoru, to ja od zejścia z Perły po dwóch kółeczkach do tej pory mam traumę;! ale cza twardym być, nie mientkim!:n a wszystko przez to, że mi się zachciało za kobitami latać:d niechybnie kiedyś zaprowadzi mnie to do grobu:H a co do treningu na AWF...normalnie bym poszedł, ale jak ostatnio byłem, to jakoś tak jakby za wolno biegali...nie, to nie dla mnie, takie truchtanie:H |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Spoko,spoko z tym humorem bo Ja mam tak jak Ivka,wkładam taką roześmianą maskę na przekór wszystkim i wszystkiemu i to często nawet działa.W końcu Ja też w Disneylandzie nie żyję!:H Co do tematu to do niego wracam bo jeszcze Pikkot mnie kopnie w ten paluch a więc przyjemnego biegania wszystkim którzy dotrą!:) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
dobry piesek bo biały.Może poprawi Ci humor obejrzenie jak zabawiają się uczniaki w liceum mojej córki podczas przerwy http://www.youtube.com/watch?v=wcFvr0sC_g4&NR=1 Nie dostane osttrzeżenia? to w celach terapeutycznych |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
gram napisał/a: Rozumiem ten jego straszny avatar ivka on nie może biegać i ma czarny humor.Ja tez nieszczególnie mogę i nie wpadłam na to ,żeby se zrobić jeszcze straszniejszy.Udało mi się napompować rower(musiałam sobie przy tym usiąść na ryczce)Rowerek stoi na razie wszystko jest na dobrej drodze,zebym mogła zobaczyć zestresowaną ivke i moze razem chociaż jedno kółeczko.... Gram jak Ty mnie rozumiesz!;z Co do roweru to Ja swój rozebrałem na kawałeczki bo w tym roku już się nie przyda!;be A jeżeli chodzi o avatar to zaraz okażę trochę litości!;P |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~gram Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Rozumiem ten jego straszny avatar ivka on nie może biegać i ma czarny humor.Ja tez nieszczególnie mogę i nie wpadłam na to ,żeby se zrobić jeszcze straszniejszy.Udało mi się napompować rower(musiałam sobie przy tym usiąść na ryczce)Rowerek stoi na razie wszystko jest na dobrej drodze,zebym mogła zobaczyć zestresowaną ivke i moze razem chociaż jedno kółeczko.... | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Yazomb napisał/a: Ivka napisał/a: A ja przyjdę, a i owszem:) niech mnie Pikkot dobije, muszę sztres rozładować:t Ivka! Ty masz sztresy? Tak? Ciekawe,bo po prostu tak mi to nie pasuje do tej wiecznie uśmiechniętej buzi że muszę stwierdzić że to jest łamanie zasad!,po prostu łamanie zasad!;) ps Tylko pozazdrościć wszystkim tym którzy w tak przyjemny i zdrowy sposób nadal mogą rozładować to i owo!B) Yazombek ale Ty masz straszny avatar:s aż się boję pisać cokolwiek:) A co do sztresów to całkiem ich sporo w moim życiu, ale co będę zadręczać innych moją niezadowoloną miną, jak mają swoje sztresy, więc postanowiłam być (prawie) zawsze uśmiechnieta, a co:) A pobiegać se i tak pójdę, to się dopiero będę cieszyć:d |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^Yazomb Administrator
|
|
|||||||||||
|
Ivka napisał/a: A ja przyjdę, a i owszem:) niech mnie Pikkot dobije, muszę sztres rozładować:t Ivka! Ty masz sztresy? Tak? Ciekawe,bo po prostu tak mi to nie pasuje do tej wiecznie uśmiechniętej buzi że muszę stwierdzić że to jest łamanie zasad!,po prostu łamanie zasad!;) ps Tylko pozazdrościć wszystkim tym którzy w tak przyjemny i zdrowy sposób nadal mogą rozładować to i owo!B) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
A ja przyjdę, a i owszem:) niech mnie Pikkot dobije, muszę sztres rozładować:t Edytowane przez Ivka dnia 27-10-2009 08:04 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: Kontuzje zebrały bolesne żniwo! Zdrowych i kontuzjowanych, którzy doliniarskim zwyczajem zmierzając się dobić, zapraszam na stadion: wtorek godzina 18. no normalnie aż bym przyszedł! ale niestety, w domu będę dopiero po 20, no i nie zdążę:H |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Kontuzje zebrały bolesne żniwo! Zdrowych i kontuzjowanych, którzy doliniarskim zwyczajem zmierzając się dobić, zapraszam na stadion: wtorek godzina 18. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
Ivka napisał/a: glowraf napisał/a: lukaszg napisał/a: mnie niestety w polowie dzisiejszego planu zaczela bolec lydka, na tyle mocno, ze do domu wrocilem spacerkiem. mam nadzieje, ze to chwilowe. a biegalo sie dzisiaj rzeczywiscie bardzo lekko. no i Wy nie biegaliscie wcale tak wolno, na moje oko gdzies 4:30/km. 4:30/km? ;!;!a co do łydki, to mam nadzieję, że nic poważnego, moje kolanko się odezwało akurat jak kończyliśmy ostatnie kółeczko ![]() No właśnie tak mi się wydawało, że było troszkę szybciej niż truchtanie:) chwilami to chyba jeszcze szybciej niż 4:30 ![]() glowraf żeby teraz nie było, że to przeze mnie kolano znowu dało znać o sobie:! kolano dało znać znaczy, że jest, do tego na swoim miejscu:d poza tym musiałem sprawdzić w praktyce, co właścwie w kolanie szwankuje:) a poza tym, na Perle zdaje się będzie ortopeda, więc jakby co, poproszę o konsultację, ale to już po biegu, bo przed mógłby mnie np. namawiać, bym nie startował:H a w ogóle, to Miras ma rację, świry, świry, same świry:r Edytowane przez glowraf dnia 21-10-2009 06:10 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
glowraf napisał/a: lukaszg napisał/a: mnie niestety w polowie dzisiejszego planu zaczela bolec lydka, na tyle mocno, ze do domu wrocilem spacerkiem. mam nadzieje, ze to chwilowe. a biegalo sie dzisiaj rzeczywiscie bardzo lekko. no i Wy nie biegaliscie wcale tak wolno, na moje oko gdzies 4:30/km. 4:30/km? ;!;!a co do łydki, to mam nadzieję, że nic poważnego, moje kolanko się odezwało akurat jak kończyliśmy ostatnie kółeczko ![]() No właśnie tak mi się wydawało, że było troszkę szybciej niż truchtanie:) chwilami to chyba jeszcze szybciej niż 4:30 ![]() glowraf żeby teraz nie było, że to przeze mnie kolano znowu dało znać o sobie:! a w ogóle to wszystko przez Yazomba;P bo on mnie zawsze tak goni i ja już tak powoli nie umiem biegać bo mnie do przodu wyrywa:H Edytowane przez Ivka dnia 20-10-2009 22:20 |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
lukaszg napisał/a: mnie niestety w polowie dzisiejszego planu zaczela bolec lydka, na tyle mocno, ze do domu wrocilem spacerkiem. mam nadzieje, ze to chwilowe. a biegalo sie dzisiaj rzeczywiscie bardzo lekko. no i Wy nie biegaliscie wcale tak wolno, na moje oko gdzies 4:30/km. 4:30/km? ;!;!a co do łydki, to mam nadzieję, że nic poważnego, moje kolanko się odezwało akurat jak kończyliśmy ostatnie kółeczko ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lukaszg Użytkownik
|
|
|||||||||||
| mnie niestety w polowie dzisiejszego planu zaczela bolec lydka, na tyle mocno, ze do domu wrocilem spacerkiem. mam nadzieje, ze to chwilowe. a biegalo sie dzisiaj rzeczywiscie bardzo lekko. no i Wy nie biegaliscie wcale tak wolno, na moje oko gdzies 4:30/km. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
pikkot napisał/a: Musiałem sprintem wracać bajtla kąpać, inaczej Żona by mnie stłukła na kwaśne jabłko i już bym nie pobiegał do końca roku! Za tydzień zapraszamy na 18: w planie 30 minut dobrej rozgrzewki, 5 minut relaksu i test na 1500m i krótkie rozbieganie po. Robiłem to samo co tydzień temu: czyli 10x400m po 1:20(czyli 3:20/km) i widać terening pomaga, bo tym razem weszło dużo lżej. z tego planu osobiście najbardziej podoba mi się 5 minut relaksu:H w sumie, 30 minut rozgrzewki i krótkie rozbieganie też jest ok:d więc pewnie i test jakoś zdam;) |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
|
Musiałem sprintem wracać bajtla kąpać, inaczej Żona by mnie stłukła na kwaśne jabłko i już bym nie pobiegał do końca roku! Za tydzień zapraszamy na 18: w planie 30 minut dobrej rozgrzewki, 5 minut relaksu i test na 1500m i krótkie rozbieganie po. Robiłem to samo co tydzień temu: czyli 10x400m po 1:20(czyli 3:20/km) i widać terening pomaga, bo tym razem weszło dużo lżej. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~glowraf Użytkownik
|
|
|||||||||||
i bardzo zacnie!![]() No i istotnie, było bardzo zacnie ![]() Jak dobiegłem na stadion, śmigali tam już Ivka z Pikkotem, po mnie dołączył Lukaszg. Bardzo sprawnie się podziliśmy robotą, znaczy Lukasz i Pikkot ganiali te szybkie kółeczka, dublując nieustanie truchtającą Ivkę i człapiącego mnie:H ale my się jeszcze odkujem:c nie wiem jak chłopaki, ale bilans Ivki to bodajże 25 kółek, mój 20 z racji spóźnienia planowanego chłopaki się zmyli wcześniej, nie wiem, wymiękli czy co?:d a myśmy obmyślili szatański plan listopadowej zemsty za te ich kółeczka i dublowanie nas ciągłe:c |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lukaszg Użytkownik
|
|
|||||||||||
| ja tez planuje byc. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| I ja zrobię kilka kółek. Raczej. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Ivka Użytkownik
|
|
|||||||||||
|
glowraf napisał/a: jako, że jutro wtorek, a co poniektórzy się odgrażali, że na AWF, że coś biegać coś, że wtorek, że osiemnasta... to ja się tylko grzecznie pytam, będzie ktuś? ja na 90% tak ale rolę demonów szybkości niech ktoś inny tym razem obsadza ![]() ja sobie spokojnie i z godnością poczłapię Będę, już będę tym razem na pewno:L już mnie nóżki nie bolą więc możemy sobie potruchtać ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |