|
Nawigacja
Linki sponsorowane
Linki sponsorowane
Użytkowników Online
Gości Online: 1Brak Użytkowników Online Zarejestrowanych Użytkowników: 145 Najnowszy Użytkownik: ~Forest92
Przyjaciele
|
| Doliniarze - wolna grupa biegowa | doliniarze.com | Tematy biegowe |
| Autor | RE: Stadion AWF | |||||||||||
|
^Slawek_K Administrator
|
|
|||||||||||
|
Ja biegałem po AWF-ie w zeszłym i w tym tygodniu. Cieć nie pytał o dowód, ale kiedyś w gazecie przeczytałem, że tylko studenci i mieszkańcy Katowic będą mogli korzystać z obiektu. Na razie jest ok, bramę otwierają ok.7-8 rano. I jeszcze coś śmiesznego. Przy wejściu na bieżnię stoją na patykach napisy "Zakaz biegania po pierwszym torze". Kiedy tam byłem pierwszy raz, odśnieżony był tylko pierwszy tor. |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Mnie nie sprawdzali ani razu. A czemu z poza Katowic mają nie wpuszczać? Nawet z Sosnowca albo Warszawy by wpuścili. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lecho Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Mam pytanie czy sprawdzają te dowody? Bo ja z poza Katowic i mogą mnie nie wpuscić? A musiałbym pare treningów na bieżni zrobić:) | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Biegaliśmy nawet wspólnie. Obiecaliśmy sobie, że to się będzie powtarzać, ale się nie powtórzyło. Fajnie jest, ale niestety na główne światła nie ma co liczyć. Troszkę ciemno, ale równo i bez dziur. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
~lecho Użytkownik
|
|
|||||||||||
| Biegał ktoś po tym remoncie? | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Plotki o ukończeniu stadionu były przedwczesne. Zanosi się, że w przyszły poniedziałek, może za 2 tygodnie będzie dało się tam biegać. | ||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Justycja napisał/a: Ja to nawet troche pośmigałam na studiach po bieżni awf w katowicach. Na chwilę obecną moje wspomnienia nie są jakieś specjalnie wzruszające. wszystkie zawody i obozy sportowie i tak kończyły sie wielkim kacem poimprezownym A wyniki sportowe nie były zbyt spektakularne Zdecydowanie wole bieganie po ulicy, półmaratony i maratony, a wiekszość treningów robie po parkowych alejkach i w miare możliwości po lesie na murckach. Bardzo fajnie z tym remontem, bo to nasze zaplecze LA wyglądało fatalnie. moze dzięki temu urodzą sie jakieś nowe talenty! bardziej bym optował za określeniem ujawnią , bo jak z powodu remontu ktos się rodzi to na ogół ma zadatki na budowlańca a nie sportowca ![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
~Justycja Użytkownik
|
|
|||||||||||
Ja to nawet troche pośmigałam na studiach po bieżni awf w katowicach. Na chwilę obecną moje wspomnienia nie są jakieś specjalnie wzruszające. wszystkie zawody i obozy sportowie i tak kończyły sie wielkim kacem poimprezownym A wyniki sportowe nie były zbyt spektakularne Zdecydowanie wole bieganie po ulicy, półmaratony i maratony, a wiekszość treningów robie po parkowych alejkach i w miare możliwości po lesie na murckach. Bardzo fajnie z tym remontem, bo to nasze zaplecze LA wyglądało fatalnie. moze dzięki temu urodzą sie jakieś nowe talenty! |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^mirasvitas Administrator
![]() |
|
|||||||||||
Nie mam tak bogatych doswiadczeń a własciwie wcale, kilka razy zimą kręciłem tam kółka za namową Sławka, nawet po zmroku dalo sie tam w miarę komfortowo biegać. Penego dnia cos mi się pomyliło i dotarłem na stadion sporo przed czasem, oczywiście czekajac na Sławka biegałem, biegałem, biegałem a Sławkowi cos wypadło i dotarł z dużym opóźnieniem, prawie trzy godziny kręciłem się w kółko po tej bieżni, jeszcze dłuuugo po powrocie do domu wydawało mi sie ze jestm na ogromniej karuzeli - to był mój ostatni raz![]() "Ty mniej gorzołka pij, ty więcej trenuj, ty za granica jedziesz, ciulu ty" |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^shplus Administrator
|
|
|||||||||||
|
Łezka w oku się zakręciła, co Wy wiecie o stadionie AWF'u... nabór, potem zajęcia, zaliczenia, 100'tka, 110m/płotki, 400 metrów, 3200, rzut oszczepem, pchnięcie kulą, rzut dyskiem, skok wzwyż... to były czasy jeszcze na starej bieżni. Absolwent AWF Katowice |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
^pikkot Administrator
|
|
|||||||||||
| Dotychczas tylko raz - moja próba na 400m zakończyła się wynikiem gorszym niż spodziewany. Ale zamierzam jutro przetestować. Mam mocne postanowienie, że w zimie będę tam bywał regularnie. | ||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | Stadion AWF | |||||||||||
|
^agnieszka_ Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
...po remoncie dla każdego Katowiczanina. http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,5807509,Nowy_stadion_dla____kazdego_katowiczanina_.html (a baliśmy się, że całkiem go zamkną dla ludzi) Biegacie na stadionie? |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Skocz do Forum: |